Showbiz

Cântăreața Christina Aguilera a slăbit 20 kg în trei luni cu „dieta curcubeu”: „Nu ține de înfometare”

schedule 07 aug. 2023, 10:17

Christina Aguilera, una dintre cele mai bune voci feminine din lume, și-a început cariera muzicală în anul 1998, după înregistrarea cântecului „Refection”, care a fost inclus pe coloana sonoră a filmului de animație „Mulan”. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut prin diferite stiluri muzicale, a avut multe schimbări de look, dar și de greutate. Ba chiar artista a avut multiple perioade în care a ajuns de nerecunoscut, trecând de la un corp armonios la o greutate alarmantă. Totuși, mereu s-a încăpățânat să revină la forma care a consacrat-o. Interpreta a reușit din nou să slăbească, de această 20 de kilograme în trei luni, de această dată cu „dieta curcubeu”. 

În ce constă „dieta curcubeu”, cea cu care Christina Aguilera a slăbit 20 kg în trei luni

De la o femeie superbă, slabă, dar cu forme, Christina Aguilera a ajuns să cântărească aproape 80 de kilograme la doar 1.57 cm înălțime, și asta într-un timp foarte scurt. De altfel, fluctuații de greutate a avut mereu. 

Ea a luat în greutate, de-a lungul timpului, din mai multe motive. Prima dată, din cauza sarcinii. Și-a revenit la forma inițială după mult timp, după ce a adus pe lume primul copil, dar ulterior s-a îngrășat din nou. 

În 2009, cântăreața a fost nevoită să slăbească din nou, înainte de a începe filmările pentru „Burlesque”, dar nici atunci nu a reușit să își facă un stil de viață care să nu o mai aducă în punctul de a duce o nouă luptă cu kilogramele. 

Filmul nu a fost un succes la box office, motiv pentru care artista a început să mănânce iar pe fond nervos. În plus, în 2010 a divorțat de tatăl băiatului ei, iar despărțirea i-a cauzat o suferință care s-a văzut pe cântar. 

„Nu mă cântăresc. Ce arată bine pe cineva poate să nu fie OK pentru altă siluetă. Eu mă simt foarte bine în pielea mea și, credeți-mă, e un întreg proces să ajungi la asemenea gândire. Totul ține de cât de mult ții la tine și de felul de corp pe care-l ai”, spunea ea în revista Marie Claire.

În 2013, Christina Aguilera a luat o pauza profesională și a încercat să se concentreze pe sănătatea ei fizică și psihică. A început atunci o dietă care îi permitea să consume doar 1.600 de calorii pe zi. Mai mult, și-a îndreptat atenția asupra „Dietei curcubeu”, care constă în consumul alimentelor în funcție de culoarea lor. 

Acesta este unul dintre regimurile care pot contribui la îmbunătățirea sănătății creierului și la reducerea riscului de boli de inimă, conform unor studii publicate recent și pentru care a fost nevoie de 20 de ani. 

Dieta curcubeu promovează consumul de fructe și legume ce conțin fitochimicale. Mulți ajung să o țină fiindcă nu este doar o cură pentru una sau două săptămâni, ci un principiu dietetic, pe caza căruia îți poți alcătui singur un regim. 

Ziua albă – toate alimentele trebuie să fie albe, de la albuș de ou, la cocos, conopidă, pește alb, ceapă și usturoi.

Ziua roșie – toate alimentele trebuie să fie roșii. Astfel, Christina și-a pus în farfurie doar căpșuni, cireșe, struguri roșii, roșii, carne roșie, ardei roșu, fasole roșie, piper roșu.

Ziua verde – toate alimentele trebuie să fie verzi – castravete, spanac, salată, broccoli, varză, etc.

Ziua portocalie - este ziua în care doar dovleacul, morcovul, papaya, piersicile, caisele și peștele roșiatic sunt permise.

Ziua violet - toate alimentele trebuie să fie violet, de la varză violet, struguri închiși la culoare, prune, fructe de pădure, vinete, etc.

Ziua galbenă - permite doar consumul ardeiului galben, porumbului, brânzei mature, gălbenușului de ou și a mierii.

„Nu ține de înfometare, pur și simplu limitez mâncarea nesănătoasă care îmi place”, a dezvăluit vedeta cheia succesului dietei ei, în Us Weekly.

Ce alte reguli a mai respectat cântăreața

Alte reguli pe care le-a respectat cântăreața pentru a „topi” kilogramele în plus sunt: nu a avut voie să mănânce dulciuri sau zahăr, trebuia să aibă trei mese pe zi și două gustări, alcoolul era interzis, la fel și gustările nesănătoase, iar hidratarea era necesară. În paralel, Aguilera a făcut și sport. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---