Showbiz

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, un an de relație. Cântărețul, surpriză de zile mari pentru iubita sa

schedule 27 iun. 2023, 13:25

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, un an de relație. Cântărețul, surpriză de zile mari pentru iubita sa
Sursa foto: Instagram Bogdan de la Ploiesti

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au împlinit un an de relație, iar o asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată. Cântărețul de manele s-a asigurat că frumoasa lui iubită nu va uita ziua aniversării lui prea curând. Iată ce surpriză i-a pregătit!


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au împlinit un an de relație

Fericire mare pentru Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean care au aniversat un an de relație. Deși au avut parte de o poveste de iubire cu rele, dar și cu bune, separându-se de câteva ori, cel mai important este că până la urmă au rămas unul alături de celălalt. Timpul s-a scurs destul de repede și în cazul lor, iar într-o zi atât de frumoasă precum aceasta, îndrăgitul manelist s-a asigurat că partenera lui de viață este tratată regește.

Ei bine, Bogdan de la Ploiești a dus-o pe Cristina Pucean într-o locație de lux din Capitală, pentru a sărbători așa cum se cuvine ziua, iar acolo a făcut ceva ce nu face foarte des și nici pentru oricine și anume a gătit pentru ea. Dansatoarea s-a bucurat enorm, a imortalizat momentul și l-a postat pe contul ei de Instagram, motiv pentru care fanii acesteia s-au bucurat din tot sufletul lor. De asemenea, le-au transmis și ei gândurile lor bune, fiind fericiți pentru ei și pentru reușitele lor.

''La mulți ani! Domnul bucătar, ce gătiți acolo?'', zis bucătarul, în filmarea de pe Instagram.

Zilele trecute, a fost ziua de naștere a Cristinei Pucean, iar manelistul a avut grijă și de data aceasta să îi facă o surpriză de zile mari și i-a cumpărat un bolid de lux, în fața căruia, blondina a rămas mută de uimire. Pentru cadoul impresionant a fost nevoit să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro. În plus, are planuri serioase de viitor cu ea, iar recent le-a arătat celor care îl urmăresc unde va fi amplasată piscina, spunându-le și că vor avea mult de muncă până vor obține rezultatul dorit, dar fanii manelistului cred că merită efortul și sunt nerăbdători să îi vadă întemeind o familie așa cum se cuvine.

”Am ajuns și eu pe la căsuța mea, haideți să vă mai arăt pe aici. Trebuie să schimb pavelele. Cei cu pavele, trebuie să mă ajutați, neapărat! Aici o să avem piscină. 15 metri cu 6, avem la exterior foarte mult de muncă, dar facem, ușor, ușor. Acesta este living-ul, aici va fi șemineul, exact ca în poză, aici! Aici este zona de dining, terasa, aici avem pădure. Bucătăria o așteptăm, am dat comandă pentru mobilă de bucătărie.”, a zis Bogdan de la Ploiești.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---