Showbiz

Bogdan Mocanu, detalii despre problemele de sănătate pe care le are Jador. Artistul trebuie operat de urgență

schedule 17 iun. 2023, 09:59

Bogdan Mocanu, detalii despre problemele de sănătate pe care le are Jador. Artistul trebuie operat de urgență
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Bogdan Mocanu a dat câteva detalii semnificative despre problemele de sănătate pe care le are Jador. Artistul trebuie operat de urgență, iar prietenul lui a zis ce are acesta, de fapt, în speranța în care va trece cu bine peste acest mare impas din viața sa.

Bogdan Mocanu, despre operația pe care trebuie să o facă Jador

Jador are, de ceva vreme, serioase probleme de sănătate și a vorbit despre această perioadă grea din viața lui și cu oamenii care îl urmăresc pe Instagram. Deși i-a fost extrem de greu să o facă, el și-a deschis inima și le-a transmis acestora că trece printr-o perioadă extrem de grea, că se va lăsa de muzică, dar nu înainte de a lansa toate piesele pe care le-a făcut deja. Cântărețul de manele le-a mai promis celor care îl iubesc că le va dărui toată muzica lor gratis, în cazul în care nu va mai fi printre noi.

La doar câteva ore distanță, el i-a liniștit și pe cei care îl așteptau la concerte în perioada imediat următoare spunându-le faptul că va onora toate contractele pe care le-a semnat. Fratele lui și întreaga familie sunt alături de el în aceste momente de cumpănă, iar Răzvan Dumitrache a dat chiar și niște informații dând de înțeles că nu este deloc bine, dar crede despre artist că este un luptător și are mai încredere că va supraviețui și că își va duce mai departe cariera în muzică, va susține concerte în toată țara și, de asemenea, va mai lansa melodii care să fie pe placul tuturor.



Bogdan Mocanu a vorbit și el despre situația bunului său prieten și deși, în Story-urile pe care le-a postat în mediul online, nu a zis ce anume i s-a întâmplat artistului, mai apoi a dat un interviu în care a venit cu detalii. Ei bine, Jador are o problemă la esofag, din cauza căreia trebuie să se opereze de urgență, pentru că i-au fost afectate și corzile vocale. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu știe dacă Jador va putea reveni pe scenă, dar cert este că dacă recuperarea va decurge bine, cel mai probabil, se va întâmpla.

Speră din tot sufletul ca Jador să nu ajungă, din cauza acestor probleme, la finalul carierei sale, pentru că are atât de multă lume de încântat cu vocea și muzica lui.

"Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador.", a decarat Bogdan Mocanu, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---