Showbiz

Bogdan de la Ploiești, acuzat că i-ar fi făcut avansuri Emei Karter: „Ca bărbat nu îmi place”

schedule 10 dec. 2023, 12:40

Bogdan de la Ploiești, acuzat că i-ar fi făcut avansuri Emei Karter: „Ca bărbat nu îmi place”
Sursa foto: Instagram Bogdan de la Ploiesti

Bogdan de la Ploiești a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri Emei Karter. Ce a zis blondina despre manelist și cum s-a apărat el!

Ema Karte, dure despre Bogdan de la Ploiești

Ema Karter a ieșit în față cu niște acuzații dure în ceea ce îl privește pe Bogdan de la Ploiești. Femeia a dezvăluit că manelistul i-ar fi făcut avansuri, după ce în luna august a acestui an i-a dat mesaj să o întrebe dacă este sau nu plecată în America, deoarece avea idee de un videoclip și își dorea ca și ea să apară.

Blondina a cerut mai multe detalii, moment în care după spusele sale, iubitul Cristinei Pucean i-a cerut să se vadă față în față, iar ea a refuzat din start spunându-i că îi poate oferi aceste informații și prin mesaje, nefiind necesar să se întâlnească. Nu i s-a părut deloc în regulă și nici profi modul în care el a pus problema, în ciuda faptului că ea acceptă genul acesta de colaborări fără prea mari probleme.

"În luna august mi-a scris Bogdan de la Ploiești. M-a întrebat dacă sunt plecată în America, se pare că era la curent cu activitatea mea. I-am răspuns, mi-a spus că sunt: mare haz. Mi-a spus că are o idee de videoclip foarte tare, m-a întrebat dacă sunt interesată. I-am spus ca sunt și l-am rugat să îmi dea mai multe detalii. Mi-a spus că ar fi mai bine să ne vedem pentru a îmi explica. Eu fiind foarte directă, i-am spus că nu văd sensul acestei întâlniri, îmi poate explica prin mesaj care este ideea videoclipului.
Nu mi s-a părut profi partea acesta cu: Să ne vedem să îți explic. Poate am interpretat eu greșit, dar așa am simți-o. Eu sunt o persoană sociabilă, dacă îmi scrie cineva să mă întrebe de apariții în clipuri de muzică, vloguri, podcasturi, răspund și spun dacă vreau sau nu să particip, evident dacă sunt abordată profi.", a declarat Ema Karter, pentru spynews.ro.

De asemenea, ea a transmis că deși îi place muzica lui Bogdan de la Ploiești, el ca bărbat nu o atrage și în plus are și o iubită despre care a avut numai cuvinte frumoase de zis.

"Îmi plac melodiile lui Bogdan, dar ca bărbat nu îmi place, nu este genul meu. În plus, are o iubită superbă! Îmi place super mult de Cristina! Sunt puțin revoltată pe bărbații aceștia. Dacă ai femeie frumoasă acasă, ce cauți în alte părți? Ce nu le ajunge? Nu înțeleg! Mi s-a părut un avans când a spus să ne vedem să îmi explice. Asta se poate face prin telefon super simplu", a mai zis Ema Karter.

Bogdan de la Ploiești nu s-a puut abține să nu îi dea replica și a postat o filmare pe TikTok în care a spus clar că motivul pentru care a dorit să se vadă cu ea este pentru că așa procedează mereu înainte de a filma ceva, pentru că își dorește să vadă cum arată fetele în realitate și dacă se potrivesc pentru proiectele lor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---