Showbiz

A murit tatăl Cristinei Pucean. Mesajul dureros transmis de dansatoare: „Te-ai luptat foarte mult”

schedule 30 aug. 2023, 08:36

A murit tatăl Cristinei Pucean. Mesajul dureros transmis de dansatoare: „Te-ai luptat foarte mult”
Sursa foto: Instagram Cristina Pucean

Tatăl Cristinei Pucean a decedat. Partenera de viață a lui Bogdan de la Ploiești a făcut anunțul dureros pe rețelele sociale, unde a postat și o imagine cu părintele său.

Doliu în familia Cristinei Pucean

Cristina Pucean este genul acela de femeie care are mereu zâmbetul pe buze, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în viața sa. A fost mereu o familistă convinsă, iar iubirea pe care le-o poartă celor din familie nu se poate compara cu nimic altceva. Una dintre cele mai importante persoane din viața sa care a crescut-o și de la care a avut extrem de multe lucruri de învățat de-a lungul vieții sale a fost tatăl ei.

Mereu a avut un respect aparte pentru el, a vorbit frumos despre acesta și a dorit să îi fie alături în cele mai importante momente din viața sa. Bărbatul a fost prezent chiar și la ziua sa de naștere, în urmă cu două luni. Cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani, aceasta a dat o petrecere de zile mari, unde toată lumea s-a distrat până în zorii zilei, fără să aibă idee de ceea ce avea să urmeze.

În urmă cu câteva ore, mesajul transmis de iubita lui Bogdan de la Ploiești în mediul online a șocat pe toată lumea. Vedeta a transmis cu durere în suflet că după ce a dus o luptă grea pentru viața lui, tatăl său s-a stins din viață. A lăsat în urma sa o durere imensă, iar acum dansatoarea îl va conduce pe ultimul drum pe părintele ei pe care îl iubește enorm și pe care și-ar fi dorit să îl mai aibă alături de ei ani buni de acum înainte. Apropiații îi sunt alături în aceste momente dureroase pentru ea.

„Te iubim tatăl nostru drag și scump! Nu te vom uita niciodată! Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!”, a transmis dansatoarea, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---