Showbiz

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit când vedeta avea 15 ani. Cât de tare a afectat-o lipsa părintelui: „N-ar fi permis că cineva să îmi facă rău”

schedule 13 dec. 2023, 07:58

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit când vedeta avea 15 ani. Cât de tare a afectat-o lipsa părintelui: „N-ar fi permis că cineva să îmi facă rău”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Tatăl Claudiei Pătrășcanu a murit când vedeta avea 15 ani, iar ea își amintește cu mare drag de el și după ani buni de la tragedie. Cât de tare a afectat-o lipsa părintelui și cum crede că ar fi fost viața sa, dacă mai trăia!

Claudia Pătrășcanu a rămas fără tată în adolescență

Claudia Pătrășcanu a acceptat invitația de a merge în podcast-ul „Acasă la Măruță”, unde și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre multe dintre problemele pe care le-a întâmpinat în drumul său și care nu au fost deloc unele ușoare. Vedeta a vorbit printre altele și despre relația cu Gabi Bădălău, despre tot răul pe care i l-a făcut și chiar a menționat că fostul ei soț a dat-o afară cu copiii din casă, lucru pentru care nu îl va ierta niciodată. Deși nu i-a fost deloc ușor, artista nu s-a uitat înapoi și a plecat definitiv.

Uitându-se în urmă, realizează că a fost o femeie puternică, mai ales în zilele în care d-abia avea ce să pună pe masă, dar crede cu tărie și în faptul că dacă tatăl ei ar mai fi fost în viață, nimic din toate acestea nu s-ar mai fi întâmplat. Bărbatul suferea de leucemie, iar când Claudia Pătrășcanu avea vârsta de doar 15 ani, a trecut în neființă și a lăsat în urma sa un gol imens și o durere la fel de mare.

Era foarte apropiată de părintele ei pe care l-a iubit enorm și pe care îl iubește în continuare. Din păcate, trupul lui a cedat în fața bolii mult prea devreme. Absența lui din viața ei a afecatat-o enorm și are momente în care îi simte lipsa și acum. Ar vrea să o poată apăra, să îi poată vorbi despre toate problemele și să fie ajutată cu sfaturi, doar că acest lucru nu este posibil.

Din punctul ei de vedere, părintele ei nu ar fi putut accepta ca vedeta și părinții ei să se confrunte cu asemenea situații și i-ar fi ajutat la greu, așa cum știa el mai bine.

„De tata (nr. a fost mai apropiată Claudia Pătrășcanu). L-am iubit mult. Eu îl iubesc și acum pe tata, chiar dacă nu mai e în viață. Tata a decedat când eu avea 15 ani și când eu avea foare mare nevoie de el. Tata a avut o boală urâtă și gravă, s-au cheltuit o grămadă de bani cu el atunci. Mi-a lipsit și în continuare îmi lipsește. A fost leucemie, a stat mult în spitale, a vând mama toate afacerile, tot ce aveau atunci.
Dacă tatăl meu trăia nu mi se întâmplat atât de multe lucruri, sau să duc atâtea singură. Așa a fost să fie. Da, m-ar fi aparat, nu cred că se ajungea nici la a fi eu rănită, nici la divorț, nu cred că s-ar fi întâmplat multe. N-ar fi permis că cineva să îmi facă rău.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în cadrul podcast-ului moderat de Măruță.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---