Showbiz

Tatăl Andreei Bălan, despre presupusa nuntă a fiicei sale cu Victor Cornea: „Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată”

schedule 06 feb. 2024, 08:02

Tatăl Andreei Bălan, despre presupusa nuntă a fiicei sale cu Victor Cornea: „Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată”
Sursa foto: Instagram Andreea Balan

Tatăl Andreei Bălan a oferit câteva declarații despre presupusa nuntă a fiicei sale cu Victor Cornea, pe care nu l-a văzut niciodată față în față.

Tatăl Andreei Bălan, despre presupusa nuntă a fiicei sale

Andreea Bălan a reușit să pună pe toată lumea pe jar, după ce a dat de înțeles faptul că ea și actualul său partener de viață, Victor Cornea, s-ar fi căsătorit în secret. Cei doi petrec extrem de mult timp împreună, ea îl susține și îl însoțește peste tot, iar cel mai mult o bucură faptul că sportivul se înțelege extrem de bine și cu fiicele sale și ale lui George Burcea, Ella și Clara.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n.r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n.r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri. Le păstrez pe toate.”, a declarat Andreea Bălan, la un moment dat, conform cancan.ro.

Astfel, tatăl Andreei Bălan a fost rugat să lămurescă situația legată de presupusa nuntă a fetei sale, iar el a recunoscut că nu are nici cea mai mică idee despre un asemenea eveniment. Crede că dacă artista s-ar fi căsătorit cu Victor Cornea în secret, ar fi fost printre primele persoane care ar aflat.

„Am vorbit recent cu Andreea. Nu mi-a spus nimic de nicio nuntă, nu știu să se fi căsătorit. Și, sunt eu convins, aș fi aflat dacă s-a măritat sau nu. Cred că orice copil le spune părinților săi dacă face un asemenea pas. Încă o dată, nu cred că Andreea s-a căsătorit cu Victor.”, a declarat tatăl Andreei Bălan, pentru fanatik.ro.

Mai mult de atât, Săndel Bălan spunea că nici măcar nu îl cunoaște pe partenerul de viață al cântăreței, ceea ce înseamnă că nici măcar nu își poate da cu părerea despre el.

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: «Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!».

Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez.”, a mai zis el pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---