Showbiz

Soția lui Jean Gavril, primele declarații după ce soțul ei a sărutat-o pe Andreea Bălan: „Am discutat acum”

schedule 28 feb. 2023, 08:49

Soția lui Jean Gavril, primele declarații după ce soțul ei a sărutat-o pe Andreea Bălan: „Am discutat acum”
Sursa foto: Instagram Bianca Gavrila

Soția lui Jean Gavril adat primele declarații, după ce soțul ei a sărutat-o pe Andreea Bălan în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii America Express. Femeia a spus cum s-a simțit, în momentul în care a urmărit imaginile la TV, menționând că a discutat cu tatăl copilului ei pe această temă.

Soția lui Jean Gavril, despre sărutul soțului ei cu Andreea Bălan

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost plină de suspans, de momente total neașteptate pentru echipele pe care Irina Fodor, moderatoarea emisiunii le-a schimbat. Unul dintre momentele pe care cei din fața micilor ecrane nu le vor uita niciodată este în care Andreea Bălan și Jean Gavril au făcut proba căsătoriei.

Aceștia nu doar că au făcut proba, dar s-au și pupat. Înainte de difuzarea ediției, blondina a postat câteva imagini în mediul online care au stârnit tot felul de comentarii din partea oamenilor care o urmăresc. Mulți au criticat-o pe vedetă, deoarece a sărutat un bărbat însurat, care în plus are și un copil. Unii, pe de altă parte, au vrut să știe ce părere are partenera de viață a lui Jean Gavril despre tot acest episod. Ea a vorbit pe Story despre despre cele întâmplate și nu a înțeles de ce oamenii au avut asemenea reacții. Bianca nu a fost deranjată de sărutul celor doi, ci mai degrabă de alte lucruri despre care a vorbit cu partenerul ei de viață imediat după aceea.

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui”, a zis Bianca, partenera lui, pe Story.
View this post on Instagram
A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)


Nu i se pare nimic grav în ceea ce privește sărutul, deoarece nu crede că ar fi cazul ca oamenii să aibă asemenea reacții pe internet legate de situația creată. Așadar, situația nu a fost văzută cu ochi răi de către mama copilului lui.

„Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este „O, nu! E grav, e grav!”. Ce aveți mă?”, a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---