Showbiz

Jean Gavril, adevăratul motiv pentru care nu a plecat cu soția în America Express: "Bianca e o persoană care nu prea..."

schedule 31 mar. 2023, 08:51

Jean Gavril, adevăratul motiv pentru care nu a plecat cu soția în America Express: "Bianca e o persoană care nu prea..."
Sursa foto: Instagram Jean Gavril

Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care cântărețul nu a plecat în America Express alături de soția sa, deși așa ar fi trebuit sau, cel puțin, asta a fost propunerea venită din partea producătorilor. Iată ce au declarat frații, într-un interviu acordat recent!

Jean Gavril, despre participarea la America Express

Una dintre cele mai apreciate echipe de la America Express sezonul 5 a fost cea formată din Dinu și Jean Gavril, dar foarte puțini sunt cei care știau că ei nu ar fi trebuit să se bucure împreună de această experiență. Cântărețul a primit propunerea din partea producătorilor emisiunii de la Antena 1 să participe alături de partenera sa de viață, Bianca, doar că a refuzat din start lucrul acesta, iar recent a dezvăluit de ce a considerat că este mai bine pentru fiecare dintre ei să nu plece împreună.

În momentul în care au început filmările pentru concurs, cei doi deveniseră părinți de foarte scurt timp, ceea ce înseamnă că nu ar fi putut lăsa copilul singur pentru atât de mult timp, dar pe de altă parte crede că ea nu ar fi fost potrivită în competiție, mai ales că nu iese din zona sa confort, după cum chiar soțul ei a povestit. În plus, el a recunoscut că nu este un concurs potrivit pentru cupluri și nici nu s-ar fi distrat la fel de tare cu ea, cum s-a întâmplat cu fratele lui.

"Deși soția mea, Bianca, a fost în cărți ca persoană cu care să plec, noi am devenit recent părinți. La momentul plecării, copilul nostru avea şapte luni, deci nu ar fi putut veni și ea. Dar dacă ar fi fost să plec cu ea, Bianca e o persoană care nu prea iese din zona ei de confort. E riscant să meargă cuplurile în genul acesta de experiențe. Singurul nebun cu care puteam să plec era fratele meu și a fost o experiență care ne-a legat și mai mult.", a zis Jean Gavril, pentru fanatik.ro.

Dinu și Jean Gavril au făcut o echipă bună, le-au câștigat simpatia celor de acasă cu felul lor de a fi, iar unii chiar au sperat că îi vor vedea în finală sau că vor fi chiar ei câștigătorii, ceea ce nu s-a întâmplat. A fost o experiență cu totul și cu totul specială pentru ei, de care s-au bucurat din plin și de care își vor aminti mereu. De asemenea, umorul lor a fost și el cel care i-a cucerit pe cei de acasă, iar când a venit și rândul lui Dinu să spună de ce fratele lui nu a acceptat să plece cu soția, a răspuns în stilul lui caracteristic.

"Pentru că de mine nu poate să divorțeze", a zis Dinu râzând.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---