Showbiz

Jean Gavril, tată pentru a doua oară. Artistul este în culmea fericirii: „Viața noastră urmează să se schimbe din nou”

schedule 21 nov. 2023, 09:44

Jean Gavril, tată pentru a doua oară. Artistul este în culmea fericirii: „Viața noastră urmează să se schimbe din nou”
Sursa foto: Instagram Jean Gavril

Fericire mare pentru Jean Gavril și pentru partenera sa de viață. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară și chiar el a fost cel care a dat vestea cea mare pe Instagram.

Jean Gavril, tată pentru a doua oară

Jean Gavril și Bianca, soția sa, au o relație fericită și sănătoasă care durează de ani buni și de care se bucură în fiecare zi. Recent, cei doi au plecat la Paris, pentru a sărbători iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt, iar cu această ocazie, artistul a postat două imagini pe rețelele sociale, făcând astfel și câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate.

Soția sa a rămas din nou însărcinată, iar el nu a putut să păstreze vestea cea mare doar pentru ei, așa că le-a vorbit și fanilor lui despre minunea care urmează să vină în viața lor. Deși urmează multe schimbări pentru ei, nu sunt speriați deloc, ba chiar se bucură pentru tot ceea ce li se întâmplă și sunt extrem de recunoscători pentru familia frumoasă pe care formează împreună.



În postarea pe care fostul concurent de la America Express a făcut-o pe rețelele sociale, a dezvăluit că atât el, cât și soția sa sunt foarte entuziasmați că vor deveni din nou părinți, mai ales că acum au deja experiență în acest sens și stiu exact ce îi așteaptă. Au deja 11 ani de relație, iar în tot acest timp au reușit să facă foarte multe lucruri împreună, să se cunoască, dar cel mai important lucru pentru ei este, de fapt, că au adus pe lume un copil și că al doilea se va naște anul viitor.

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat.
Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți, iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”, a scris Jean Gavril, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---