Showbiz

Eliminare total neașteaptată la America Express: „Această pereche ne-a întrecut orice așteptare”

schedule 09 mar. 2023, 08:37

Eliminare total neașteaptată la America Express: „Această pereche ne-a întrecut orice așteptare”
Sursa foto: YouTube America Express

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost una extrem de grea pentru trei dintre echipele rămase în concurs, care au intrat în cursa pentru ultima șansă și care au luptat din greu pentru locul lor în concurs. La final, vulturul a fost roșu, iar una dintre perechi a fost eliminată. Iată despre cine este vorba!

Eliminare America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1 a fost una în care trei dintre echipe este vorba despre cele formate din DinU și Jean Gavril, Puya și Melinda, dar și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au intrat în cursa pentru ultima șansă. Toți au luptat așa cum au știut ei mai bine pentru locul în concurs, doar că una dintre perechi a ajuns ultima și, implicit, a fost eliminată având în vedere că vulturul era roșu.

Ca de fiecare dată, trista veste a fost dată de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, tot cea care la final a ținut să spună și câteva cuvinte frumoase despre Puya și Melinda. Cei doi soți nu s-au mișcat atât de bine ca de obicei și nu reușit să ajungă în cea de-a noua etapă din concurs. Soția lui Răzvan Fodor a spus despre ei că au întrecut orice fel de așteptare, fiind din punctul ei de vedere o familie adevărată, minunată, veselă și foarte simpatică. Vedeta a mai observat și că sunt genul de oameni care se susțin în orice fel de situație și i-a părut rău că nu au ajuns în următoarea etapă, mai ales acum când emisiunea se apropie de final.

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a mărturisit Irina Fodor, în America Express.

Următoarea etapă din concurs este una extrem de importantă, deoarece este chiar semifinala și nimeni nu se aștepta la încă o eliminare chiar acum. Celelalte echipe au rămas și ele mască, mai ales că Puya și Melinda au fost mereu buni cu colegii lor, nu le-au purtat pică și au ales mereu corect chiar și când erau nevoiți să voteze cine intră în cursa pentru ultima șansă.

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, a mărturisit Puya, după eliminare.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---