Showbiz

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate: „Am iubit experiența”

schedule 09 feb. 2024, 07:25

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate: „Am iubit experiența”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate. Ce a declarat înainte de a-și lua la revedere de la colegii ei!

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor All Stars

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor All Stars s-a terminat cu două eliminări, Roxana Nemeș fiind una dintre Faimoasele nevoite să plece acasă. În cadrul Consiliului, Daniel Pavel a făcu anunțul extrem de important pentru echipa roșie, cei care se confruntau cu reale probleme de sănătate fiind ea și Jorge.

După ce a fost consultată de mai multe ori de medic, acesta a decis că vedeta trebuie să primească îngrijiri într-un mediu normal și a considerat că eliminarea sa din concurs era cea mai bună variantă. Colegii ei au fost surprinși de decizie, dar în același timp au știut, la fel ca și ea, că este cel mai bine așa, sănătatea fiind pe primul loc.

Înainte de a pleca, Roxana Nemeș și-a îmbrățișat colegii și a spus câteva cuvinte frumoase, încercând să nu verse nici măcar o lacrimă. A fost o experiență frumoase, pe care nu o va uita niciodată și de care s-a bucurat, în ciuda faptului că nu a durat prea mult.



A fost o onoare pentru ea să se afle la Survivor All Stars printre cei mai buni, dar când vine vorba de sănătate, nu are cum să o lase pe cel de-al doilea plan. De asemenea, le-a mulțumit tuturor și speră că premiul cel mare să ajungă la unul dintre colegii săi.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a declarat Roxana Nemeș, la Survivor All Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---