Showbiz

Roxana Vancea s-a mutat la țară cu copiii. Soțul ei nu le este alături: „Nu mai plec de aici până în septembrie”

schedule 22 iun. 2023, 09:41

Roxana Vancea s-a mutat la țară cu copiii. Soțul ei nu le este alături: „Nu mai plec de aici până în septembrie”
Sursa foto: Instagram Roxana Vancea

Roxana Vancea a decis să se mute la țară, cu cei doi copii ai ei, iar partenerul ei de viață nu le va fi alături în fiecare zi, ci doar îi va vizita ocazional. Ce face el în tot acest timp și ce a mai povestit vedeta!

Roxana Vancea, singură la țară cu copiii. Soțul ei nu le este alături

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au o căsnicie frumoasă, de care se bucură și care pentru mulți este un exemplu demn de urmat. Aceștia s-au ocupat multă vreme de creșterea copilului pe care el îl are din altă căsnicie, dar vedeta și-a dorit să devină la rândul ei mamă. După ce a născut, cei doi copii s-au înșeles foarte, foarte bine și s-au apropiat, nefiind o bucurie mai mare pentru ei decât aceasta.

Sunt foarte fericiți împreună, iubesc să petreacă timp unul în compania celuilalt, dar se pare că în perioada următoare nu vor sta prea mult amândoi. Bruneta a povestit de ce anume se întâmplă lucrurile în felul acesta, ea și cei mici mutându-se la țară pentru câteva luni bune. Ea va sta acolo pânâ undeva în luna septembrie, timp în care partenerul ei de viață îi va mai vizita. Deși unii ar fi crezut că există anumite neînțelegeri între ei, lucrurile nu stau deloc așa, el având o perioadă foarte aglomerată la sală, dar având și foarte mulți clienți de care trebuie să se ocupe.

Astfel, Roxana Vancea și-a propus să stea mai mult timp cu cei mici, să le arate multe locuri frumoase din Vâlcea, de la parcuri la Băile Govora-Olănești, dar și multe altele pe care nu le-a enumerat. Ea se va ocupa de aceste lucruri în timpul săptămânii, urmând ca în weekenduri, Dragoș Paiu să vină și el în vizită. De curând, s-au întors dintr-o vacanță pe care au ales să o petreacă în Dubai, iar vara aceasta nu vor mai călători deloc, având multe lucruri mult mau importante de făcut în țară care nu pot fi amânate în niciun fel.



Vedeta este fericită, iar fiecare zi alături de copiii săi este o binecuvântare. Rolul de mamă o prinde de minune, iar fanii sunt și ei fericiți pentru ea.

„Abia am ajuns la țară cu băieții. Nu mai plec de aici până în septembrie. Așa ne-am propus să stăm. Este răcoare și bine aici. În concediu am fost în Dubai, tocmai ce ne-am întors. Nu mai mergem nicăieri vara aceasta. Dragoș nu este cu noi, el o să vină vineri. În timpul săptămânii este la sală, are clienți și nu poate fi lângă noi. Mi-am propus să merg cu picii peste tot, aici, în Vâlcea. Prin parcuri, pe la Băile Govora-Olănești și mai vedem noi”, a declarat Roxana Vancea, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---