Showbiz

Eliminare total neașteptată la Survivor All Stars. Ce Războinic a plecat acasă

schedule 02 feb. 2024, 09:00

Ediție cu un final total neașteptat la Survivor All Stars. Cine este Războinicul eliminat și cine și-ar fi dorit întreaga echipă să plece, de fapt!

Eliminare total neașteptată la Survivor All Stars

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost una plină de tensiune, unde Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru recompensă, dar și pentru imunitate. Echipa roșie a ieșit câștigătoare și s-a bucurat din plin de toată mâncarea primită, dar și de liniștea în timpul Consiliului.

Cei care nu au avut la fel de mare noroc au fost Războinicii, care pentru prima dată de la începerea concursului au fost nevoiți să se voteze între ei și să intre la Jocul pentru imunitatea personală. Cel care a reușit să câștige colanul pentru imunitate a fost nimeni altul decât Sorin Pușcașu, care l-a ales pe Relu Pănescu pentru a intra la duelul eliminatoriu, concurentul care a luptat împotriva Mariei Lungu, cea care fost votată de către cei mai mulți dintre colegii ei, ea fiind și cea care după părerea Războinicilor nu își merită locul în concurs.

Ei bine, ea s-a dovedit a fi mult mai bună decât colegul ei, asigurându-și locul în competiție pentru cel puțin o săptămână. La final, reacția ei i-a deranjat pe colegii ei, pentru că a dat de înțeles că oricât de tare își doresc să scape de ea, nu vor putea să o facă pentru că este mult mai bună decât cred ei.

Războinicii nu o deloc la inimă, din cauza certurilor care au loc în tabără, dar și la joc din cauza ei și a reacțiilor sale și ar fi preferat că Relu Pănescu să iasă învingător, de data aceasta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---