Showbiz

Au trecut 14 ani de la moartea Fănicăi. Florin Salam, dezvăluiri emoționante despre fosta lui soție: „O iubeam pe fata asta”

schedule 26 sept. 2023, 11:16

Au trecut 14 ani de la moartea Fănicăi. Florin Salam, dezvăluiri emoționante despre fosta lui soție: „O iubeam pe fata asta”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Au trecut 14 ani de la moartea Fănicăi, iar Florin Salam a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre fosta lui soție. S-a îndrăgostit de aceasta la vârsta de 12 ani. Iată ce a mărturisit ”Regele Manelelor”.

Florin Salam, declarații la 14 de la moartea fostei soții

Florin Salam a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”, unde a fost pus în niște situații din cauza cărora i-au dat lacrimile. Artistul a vorbit și despre Fănica, prima lui soție care și-a pierdut viața în urmă cu 14 ani, când moderatoarea l-a întrebat dacă s-a gândit vreodată la sinucidere. Acesta a spus clar că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva, chiar dacă a avut momente în care durerea pusese stăpânire pe el.

A iubit-o enorm pe cea pe care a considerat-o iubirea vieții sale și nu a crezut că va reuși să iubească pe nimeni la fel de tare, până a apărut în viața sa Roxana Dobre. ”Regele Manelelor” a recunoscut că are momente în care se ascunde de el însuși și s-a simțit vinovat că nu i s-a întâmplat și lui ceva, după ce femeia și-a dat ultima suflare și ajunsese să creadă că nu a iubit-o destul.

Faptul că reușea să trăiască, deși iubirea vieții sale nu mai era în viață, îl făcea să se simtă vinovat. Cu toate acestea, a încercat să rămână puternic de dragul copiilor, pentru că dacă ar fi ales să renunțe la viață, ar fi fost ca și cum ar fi fugit de responsabilități. Nu îndeamnă pe nimeni să facă un asemenea gest, mai ales dacă este o persoană cu frică de Dumnezeu și cu credință. Se gândește și acum la vremurile acelea și a vorbit cu lacrimi despre persoana alături de care a petrecut ani de zile.

”Niciodată! Niciodată, vă spun sincer, doamne ferește! Nu, dar la o așa situație n-ai…De aia ți-am zis că câteodată mă ascund de mine. Mă gândeam la cât de mult o iubeam pe fata asta, eu cum de mai trăiesc, deși știam că ea nu mai e, înseamnă că nu o mai iubesc, nu? Deși știam că o iubesc… spuneam cum de eu pot să mai trăiesc, înseamnă că nu o iubesc destul pentru că altfel muream și eu o dată cu ea, când am auzit că a murit. Intrasem într-o chestie de asta. Eu aveam dreptate în felul meu, ce mă șoca pe mine era faptul că știam că o iubesc, dar faptul că reușeam să trăiesc în continuare fără ea e puterea de la Dumnezeu, pe care ți-o dă atunci când ai nevoie.
Eu chiar aveam nevoie și o meritam pentru că erau în urmă copiii. Câteodată moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi așa de ușor. A muri înseamnă să fugi de răspunderi. Păi eu ce făceam, distrugeam copiii? A, pune-i pe ei bine, pune-ți familia bine și după aceea fă ce vrei. Ferească Dumnezeu, nu îndemn pe nimeni, dar...”, a declarat Florin Salam, la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Banii nu au fost niciodată o problemă pentru el, dar nici nu i-a strâns la fel cum fac alte persoane, deoarece merge pe principiul că are doar o viață de care vrea să se bucure din plin.

„Eu n-am niciodată bani așa strânși, dar, în schimb, am tot ce vreau eu. Astăzi, dacă vreau să fac un șpriț cu cine vreau sau să-mi cumpăr o mașină, fac rost și după văd, ne socotim din cântări, am talentul ăsta meu. N-o să strâng milioane niciodată eu, dar am avut tot timpul ce vreau și, încă o dată spun, sunt o persoană care nu ține cont. Un sacou, dacă costă 100 000 de euro, dacă eu simt nevoia și îl vreau, eu dau 100 000 pe sacou. Am chestia asta, încât așa îmi e inima formată, că nu trăiesc 200 de vieți, că trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc.Vreau să am ambiție mai tare decât ei, prin asta sunt mai bogat decât ei. Ei au bani, dar nu au ambiție ca a mea.”, a mai zis manelistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---