Showbiz

Puya și Melinda au ajuns în locuința unui vrăjitor în America Express: „Am călcat gândacul pe care l-am văzut în casă”

schedule 08 feb. 2023, 10:42

Puya și Melinda au ajuns în locuința unui vrăjitor în America Express: „Am călcat gândacul pe care l-am văzut în casă”
Sursa foto: Instagram America Express

Puya și Melinda au parte, în cadrul emisiunii America Express, de foarte multe experiențe de care în mod normal nu ar fi avut parte. Cei doi soți sigur nu vor uita momente prin care au trecut niciodată și cu siguranță le vor povesti copiilor și nepoților sau le vor arăta imaginile.

Puya și Melinda, cazați de un vrăjitor

Emisiunea America Express s-a dovedit a fi din nou una plină de surprize pentru concurenți. Puya și Melinda au avut, de exemplu, parte de o experiență unică, în timpul celei mai recente ediții. La finalul zilei, având în vedere că nu au avut norocul de a ajunge primii și de a se bucura de imunitate și de toate avantajele, au fost nevoiți să își caute cazare. Astfel, cei doi soți nu au mai ținut cont unde anume sunt cazați, fiindcă nu își doreau decât un loc în care să stea liniștiți să se odohnească, pentru a fi pregătiți de ceea ce avea să urmeze după toate acestea.

Ei bine, înainte de a merge în camera lor, pentru a dormi, concurenții de la America Express au luat masa alături de cei care au dorit să îi primească în casa lor, iar în timp ce discutau cu aceștia, au aflat câteva lucruri care i-au lăsat cu gura căscată. Aceștia au ajuns în casa unui vrăjitor care deși părea băiat bun, după cum a zis chiar Puya, avea gândurile încurcate. Bărbatul respectiv credea în Dumnezeu, în bine și rău, doar că a mărturisit că nu lucrează cu acesta, ci mai degrabă cu partea opusă.

„Totul a început de la tata. De mic vedea altfel lucrurile. Diviniza anumite lucruri. E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Face asta de 42-43 de ani”, le-a povestit bărbatul respectiv concurenților.


Având în vedere faptul că era extrem de obosit, Puya nu a mai ținut cont de nimic, dar nu s-a putut abține să nu facă niște declarații în acest sens. Nu a dorit să își sperie partenera de viață, dar nici nu a avut cum să nu facă niște observații legate de vrăjitorul în casa căruia au ajuns, fără să își dorească lucrul acesta.

„N-am vrut să o sperii. Și ea și eu am călcat gândacul pe care l-am văzut în casă. Au fost de treabă. El se trezea la 12, avea o casă mare, aranjată, bănuți și de bere, stătea bine. Scot și eu asta de la bisericĂ (n.r crucea pe care o poartă la gât) și dacă tu o vezi, dă-te mai încolo. Nu părea un băiat rău, dar cu siguranță avea gândurile încurcare.
Bunică-mea spunea să nici nu-i zic numele (n.r lui Lucifer), dacă mai spui și tâmpeniile astea, să ne ferească Dumnezeu să fie adevărat, că nu te mai scapă…Mi-am cerut scuze și apoi m-am dus să dorm, nici nu mai conta în casa cui dormeam”, a declarat Puya, la Antena 1.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---