Showbiz

Theo Rose, noi detalii despre sarcină. Ce a declarat în direct: „A fost o surpriză faptul că este băiat”

schedule 04 feb. 2023, 06:49

Theo Rose, noi detalii despre sarcină. Ce a declarat în direct: „A fost o surpriză faptul că este băiat”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Theo Rose a fost invitată, în urmă cu câteva ore, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV, unde a vorbit despre sarcină. Artista a discutat cu partenerul Andrei despre toate schimbările care au avut loc în viața sa, după ce a rămas însărcinată, fiind extrem de emoționată pentru ceea ce va urma.

Theo Rose a oferit noi detalii despre sarcină

Theo Rose este însărcinată în cinci luni, iar de curând a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în platoul emisiunii sale de la Pro TV. Cântăreața se teme pentru ceea ce va urma, chiar dacă este cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmplat vreodată, iar cele mai mari gânduri pe care le are sunt legate de faptul că își dorește să fie o mamă bună și ca fiul să învețe ceva de la ea. De asemenea, nu își dorește să își întrerupă activitatea, după venirea pe lume a fiului ei, dar este foarte norocoasă, pentru că fiind primul copil toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură.

Sora acesteia, dar și părinții lor îi vor ajuta în ceea ce privește creșterea copilului ei, pentru ea să se poată ocupa și de carieră. Artista are pofte și chiar a început să bea și apă minerală, ceea ce nu se întâmpla înainte. Este ceva normal și nu o sperie nici măcar faptul că s-a ales cu câteva kilograme în plus, pentru că are forme, așa cum nu a avut niciodată.

Theo Rose a început să se gândească serios și la întemeierea unei familii, după ce a aflat că va aduce pe lume un băiat, iar pe viitor se gândește chiar și să se cunune cu partenerul ei de viață, Anghel Damian. Deși mulți au crezut că va avea fetiță, bunica și tatăl ei i-au zis că va avea băiat, iar ea s-a bucurat enorm, pentru că își dorea enorm ca lucrurile să se întâmple în felul acesta. Sarcina este ușoară, iar la finalul lunii iunie a acestui an, Theo Rose își va strânge pentru prima dată în brațe copilul.


„Mamaie e atât de fericită și mă bucur că se întâmplă asta când ea e atât de plină de viață și fericită. Am băut apă minerală mai mult decât am băut în toată viața mea și mănânc puțin mai mult, atât. Nu am pofte extraordinare, nu am fost pretențioasă și nu am avut probleme cu sarcina. Cu toate astea, îmi vine să plâng continuu. Mă abțin totuși. Nu mi-a zis nimeni nimic de nuntă.
Important e să fim fericiți. În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Am vorbit de asta cu el, mai ales de cununia civilă. Tata și mamaie au știut din prima că e băiețel! A fost o surpriză faptul că este băiat și chiar mi-am dorit tare”, a declarat Theo Rose, la Pro TV.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---