Showbiz

Theo Rose, despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui. Declarații despre al doilea copil: „Este o procedură standard”

schedule 04 sept. 2023, 10:33

Theo Rose, despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui. Declarații despre al doilea copil: „Este o procedură standard”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a vorbit despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui, când a venit pe lume. Vedeta a dezvăluit că acum lucrurile s-au rezolva și a dat câteva detalii despre al doilea copil. Își doresc sau nu ea și Anghel Damain să devină părinți din nou!

Theo Rose, despre numele de familie al lui Sasha

Theo Rose a devenit mamă, în urmă cu câteva luni, iar de atunci lucrurile în viața sa și a partenerului ei de viață s-au schimbat, ambii fiind extrem de fericiți pentru ceea ce li se întâmplă. Deși nu a fost nimic planificat și aveau câteva luni de relație când artista a rămas însărcinată, lucrurile au mers bine, Sasha a venit pe lume și i-a unit și mai tare pe părinții lui care se bucură de fiecare moment alături de el.

Ceea ce mulți nu știu este că la naștere, fiul lor a primit numele de familie al mamei, iar cântăreața a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat de curând despre acest aspect, spunând clar care a fost procedura. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și regizorul serialului Clanul nu sunt căsătoriți și tocmai de aceea, Sasha a primit numele Diaconu inițial, urmând ca mai apoi să îl ia pe cel al tatălui, cum este și normal într-o astfel de situație. Fericită că au rezolvat și această problemă, ea a glumit și a afirmat că l-a „înmatriculat pe numele tatălui”

„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel. Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că „gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui.”, a declarat Theo Rose, pentru viva.ro.

Deși nu a trecut nici măcar jumătate de an de când cei doi îndrăgostiți au devenit părinți, întrebările legate de al doilea copil nu au încetat nici ele să apară. Conștientă fiind că nu vor înceta cu întrebările, ea a fost foarte sinceră în declarații și le-a spus oamenilor că atât ea, cât și partenerul ei de viață își mai doresc un copil, doar că au răbdare și lasă lucrurile să vină de la sine. În ceea ce privește provocările vieții cu copil, vedeta a spus că nu au întâmpinat niciuna, semn că lucrurile merg foarte bine în viața lor.



„Noi suntem siguri că ne mai dorim. Mai avem răbdare, în schimb. Încă n-am întâmpinat nici măcar o mică parte din provocările aferente vieții cu un copil.”, a mai zis artista.

Fanii care au mers la unul dintre cele mai recente concerte pe care le-a susținut Theo Rose s-au bucurat de un moment special, pentru că vedeta le-a pus o filmare în care se auzea vocea lui Sasha, moment în care publicul s-a topit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---