Showbiz

Theo Rose, probleme după ce a devenit mamă. Ce o deranjează când se privește în oglindă

schedule 30 aug. 2023, 09:22

Theo Rose, probleme după ce a devenit mamă. Ce o deranjează când se privește în oglindă
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose se confruntă cu câteva probleme, după ce a devenit mamă, dar nu s-a ascuns niciodată de admiratorii ei și le-a povestit acestora ce anume o deranjează, când se privește în oglindă.

Theo Rose, probleme după ce a născut

Theo Rose a avut un an plin de provocări în care s-a împărțit între carieră și viața de familie și le-a făcut foarte bine pe ambele. Au trecut aproape trei luni de când fiul ei și al lui Anghel Damian a venit pe lume și chiar dacă nu s-a comparat nimic cu fericirea pe care a simțit-o în clipa în care a devenit mamă, mai apoi au început să apară și problemele. Vedeta s-a ales cu niște urme de care vrea să scape cât mai repede cu putință, doar că momentan nu are timp să se ocupe de rezolvarea acestora, dar face pași mici în acea direcție.

Ei bine, frumoasa artistă a luat câteva kilograme în plus pe perioada sarcinii, fapt care a dus la apariția celulitei și a unor vergeturi, lucru care nu a încântat-o prea tare când s-a privit în oglindă. În ceea ce privește vergeturile, Theo Rose a început deja să ia măsuri și rezultatele încep să se vadă ușor, ușor, dar pentru a scăpa de celulită este perfect conștientă de faptul că trebuie să facă sport, iar timpul nu îi permite să se apuce de sală, având în vedere cât de aglomerată este acea perioadă din viața sa.

Vedeta știe că odată cu trecerea timpului, va arăta la fel de bine ca înainte și are răbdare, cel mai important fiind pentru ea acum ca Sasha să nu ducă lipsă de nimic, să îi fie alături și să se bucure de fiecare moment alături de copilul ei. Foarte activă pe rețelele sociale, ea își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lor, iar aceștia sunt foarte fericiți că împărtășește cu ei momente atât de importante.



Deși mulți se bucură că și-a întemeiat o familie, vor ca ea să scoată din ce în ce mai multă muzică, să o vadă mai des pe scenă și să cânte alături de ea la concertele sale.

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată! Deci e clar că lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e cumva minimă, subțire, subțire. De slabă sunt slabă, dar am rămas și eu cu niște celulită, v-am arătat, niște vergeturi, dar pe care, ce credeți, le-am tratat… Arată mult mai bine (n.r. vergeturile) față de atunci de când vi le-am arătat prima dată, au început parcă să se usuce cumva. Dar e ok așa, ușor, ușor lucrăm la ele”, a transmis Theo Rose, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---