Showbiz

Pavel Bartoș, opinie sinceră despre revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României: „Mă adaptez rapid”

schedule 16 sept. 2023, 10:09

Pavel Bartoș, opinie sinceră despre revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României: „Mă adaptez rapid”
Sursa foto: Instagram Pavel Bartos

Pavel Bartoș și-a dat cu părerea despre revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României. Noul sezon al competiției este unul plin de surprize, iar el a adus în discuție și acest subiect. Iată ce a declarat!

Pavel Bartoș, despre revenirea lui Horia Brenciu

A început Vocea României, motiv pentru care fanii emisiunii sunt în culmea fericirii și urmăresc fiecare ediție cu mare interes. Anul acesta, a avut loc o schimbare importantă în cadrul concursului, despre care și-a dat cu părerea chiar și Pavel Bartoș, cel care se dedică trup și suflet proiectului. Ei bine, Horia Brenciu a revenit pe micile ecrane, dar nu singur, ci alături de Theo Rose cu care face o echipă de minune până acum.

Horia Brenciu nu a mai făcut parte din show-ul de la Pro TV timp de doi, astfel că fanii au primit revenirea lui cu brațele deschise, iar când au văzut că face și echipă cu frumoasa artistă, bucuria le-a fost și mai mare. Multă lume este curioasă să vadă cum se vor descurca aceștia pe parcurs, mai ales după ce proaspăta mămică a fost invitată în podcast-ul pe care îl moderează el pe YouTube și au vorbit inclusiv despre emisiune.

Pavel Bartoș a dat și el câteva declarații despre acest subiect, fiind de părere că schimbările sunt mereu binevenite, pentru că vin la pachet cu energii noi, oameni frumoși și momente pe care nimeni nu ar trebui să le arateze, iar pentru el personal nu este deloc greu, pentru că este genul de persoană care se adaptează foarte repede unor astfel de situații. Prezentatorul a lucrat, de-a lungul vremii, de mai multe ori, cu Horia Brenciu și tocmai de aceea consideră că se va integra ușor în echipa pe care au format-o.

„Schimbările aduc energii noi, aduc oameni frumoși și șansa unor momente de neratat. Așa că mă adaptez rapid, nu este nicio problemă. Brenciu este unul dintre oamenii alături de care am lucrat de multe ori de-a lungul anilor, așa că nu-mi fac griji că nu se va integra rapid în echipa noastră… încă o dată!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru viva.ro.



În ceea ce privește relația pe care o au Theo Rose și Horia Brenciu pe platourile de filmare, artista a avut numai lucruri bune de zis. Chiar și când nu sunt de acord unul cu celălalt, încearcă să își susțină argumentele în fața concurenților și crede că este un lucru foarte important.

Suntem impulsivi amândoi. Ne surprindem unul pe celălalt de câteva ori pe ediție. Atunci când nu suntem de acord căutăm să ne justificăm argumentat acțiunile și de cele mai multe ori facem asta în fața concurentului. Astfel, reușim să ne cunoaștem mai bine și concurentul primește un hint important în ceea ce privește atmosfera din echipa Horia & Theo”, a declarat artista, pentru tvmania.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---