Showbiz

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Pop: „Asta a fost planul meu”

schedule 18 oct. 2023, 12:40

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Pop: „Asta a fost planul meu”
Sursa foto: Instagram Ana Maria Pop

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Pop, când partenera lui de viață se aștepta mai puțin. A fost o reală surpriză pentru frumoasa lui iubită.

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

Daniel Pavel a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, la scurt timp după ce a trecut printr-o despărțire. Ana Maria Popa l-a înțeles, l-a susținut în proiectele sale și chiar dacă îi era greu când acesta era plecat departe de casă, a rezistat în absența datorită iubirii pe care i-o poartă. Cei doi au parte de o poveste de iubire unică, iar prezentatorul emisiunii Survivor România a vorbit mereu frumos despre blondină și a fost convins, încă de la primele întâlniri, că ea este femeia alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale.

Timpul a trecut, iar Daniel Pavel a considerat că este momentul ideal pentru a duce relația la un alt nivel. Când partenera lui de viață se aștepta mai puțin, a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie, într-o zi de toamnă superbă și a oferit câteva detalii despre ziua cu pricina.



A avut un plan bine pus la punct, despre care Ana Maria Pop nu a bănuit absolut nimic, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ, fiind uimită de cât de bine a planificat totul. Se bucură că a ieșit totul bine, iar acum se gândesc deja la ziua nunții pe care, de asemenea, trebuie să o plănuiască din timp, pentru a se asigura că totul iese ca la carte și că evenimentul va fi unul de care se vor bucura atât ei, cât și cei care vor accepta să le fie alături într-o zi atât de importantă pentru fiecare dintre ei.

Mai mult de atât, îndrăgostiții sunt pregătiți să devină părinți și s-au gândit deja și la nume, dar și la cum se vor descurca în rolul acesta.

„O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinarul e om și el și la momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană… torpedo in the water of our heart.
Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget. Asta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți”, a povestit Daniel Pavel, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---