Showbiz

DOC, eliminat de la Survivor România: „Am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă”

schedule 16 mar. 2023, 09:01

Eliminarea lui DOC de la Survivor România a fost una șocantă pentru toată lumea. Cei din fața micilor ecrane nu se așteptau sub nicio formă la lucrul acesta, dar nici colegii lui de echipă care au avut tot felul de reacții, după ce prezentatorul emisiunii de la Pro TV a făcut tristul anunț. Iată și care a fost reacția Faimosului!

Doc, declarații după eliminarea de la Survivor România

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România a fost una plină de emoții atât pentru concurenții aflați în pericol de eliminare, cât și pentru colegii lor care au așteptat cu sufletul la gură ca Daniel Pavel să le spună cine este cel care a primit cea mai mică susținere din partea celor de acasă și nimeni nu se aștepta ca acesta să pronunțe numele lui DOC. În ciuda faptului că a intrat în conflict cu unii dintre Faimoși, acesta era un om corect, bun pe traseu și puternic până într-un anumit punct, când a simțit că nu mai poate din punct de vedere psihic. Mare le-a fost mirarea tuturor, când au aflat că fix el este cel care nu a primit voturi și care va pleca acasă.

„Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a zis Daniel Pavel la Survivor.



DOC a primit vestea cu zâmbetul pe buze și cu capul sus, pentru că în ultimele zile a simțit că va ceda din punct de vedere psihic. Chiar artistul a recunoscut că a obosit foarte, foarte tare, singura lui dorință fiind aceea de a merge acasă la fiica lui, la soție și la tot ceea ce a lăsat în România. Înainte de a-și lua la revedere de la Faimoși, raperul a dorit să îi mulțumească lui Daniel Pavel, dar și adversarilor pentru parcursul lui, pe care îl consideră minunat. A avut multe de învățat și nu regretă nimic, cele mai fericite pentru eliminarea sa fiind fostele lui colege cu care a avut nenumărate certuri de la început și până în ultimele sale zile în jungla Dominicană.

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea și nu numai.  Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, a declarat DOC, imediat după eliminarea lui din concurs.

Declarațiile lui nu s-au oprit aici. Fostul concurent de la Survivor România a mai zis că este foarte liniștit, pentru că aventura a ajuns la final pentru el. Simțea că nu mai poate suporta toată presiunea, fiind distrus din punct de vedere sufletește în ultimele două săptămâni și chiar nu mai știa cum să facă față tuturor situațiilor complicate în care a fost pus.

„Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa. Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---