Showbiz

Soția lui DOC, primele declarații după eliminarea artistului de la Survivor. „Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră”

schedule 17 mar. 2023, 09:03

Soția lui DOC, primele declarații după eliminarea artistului de la Survivor. „Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Soția lui DOC, Anca, a dat primele declarații după eliminarea partenerului său de viață din cadrul emisiunii Survivor România. Deși fostul Faimos a fost criticat dur din cauza comportamentului pe care l-a avut pe parcursul competiției, ea nu consideră că a greșit cu nimic și este mândră de el din toate punctele de vedere, dar mai ales îl așteaptă cu drag acasă.

Soția lui DOC, după eliminarea fostului Faimos

Plecarea lui DOC de la Survivor România a fost una șocantă pentru toată lumea, fiindcă nimeni nu se aștepta ca el să nu primească deloc susținere din partea celor de acasă. Acesta a dovedit că este un om corect, care și-a exprimat de fiecare dată punctul de vedere, oricât de dur ar fi fost acesta, dar se pare că nu toți au văzut cu ochi buni atitudinea sa. La scurt timp după eliminarea lui din concurs, partenera sa de viață a dat câteva declarații în acest sens. Anca nu consideră că DOC a greșit cu ceva, fiind mândră de tot parcursul lui, dar și sigură de faptul că hate-ul pe care l-a primit din partea colegilor lui l-a dezavantajat enorm și l-a făcut să își piardă concentrarea.

„Cred că după vreo lună jumate am reușit să mă regăsesc total, să asimilez situația, să mă obișnuiesc cu singurătatea și să pot să trăiesc emisiunea rațional, nu sentimental. Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră de tot parcursul lui. Poate un singur sfat aș fi avut, dacă ar fi câștigat vreo Comunicare și anume să nu-i mai bage în seamă pe restul, să-și vadă scopul. Consider că l-a defocusat foarte mult hate-ul colegilor.”, a declarat soția lui DOC pentru fanatik.ro.

Anca a mai zis i s-a părut penibil faptul că unele persoane din echipa sa s-au certat cu el, deși nu avea vreun motv real să o facă. Chiar dacă lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, îl așteaptă cu drag acasă și cu masa pusă, fiind conștientă că este nerăbdător să mănânce o ciorbă, având în vedere condițiile în care a trăit în ultimele luni.

„Chiar mă gândeam că sunt la cură, deci probabil îl aștept cu niște legume fierte, că eu refuz să mă îngraș la loc. Dar, cel mai probabil, de-abia așteaptă să mănânce o ciorba, deci cred că asta voi face.”, a mai zis ea.

Partenerei sale de viață i-a fost și ei greu în tot acest timp și nu crede că ar mai putea suporta pentru a doua oară ca DOC să plece departe de ea și de copilul lor. Avea zile în care plângea încontinuu, pentru că nu se putea obișnui cu gândul, iar apoi altele în care îl învinovățea pentru că a ales să participe și ar prefera ca data viitoare să plece ea, doar să nu îl mai știe în situații de genul acela.

„A fost un carusel emoțional, ceva ce n-aș mai repeta vreodată. Aș prefera să plec eu data viitoare (râde). Primele 3 săptămâni am plâns zilnic de dor, după am avut o perioadă chiar cu sentimente negative față de el… Nu din cauza a ce făcea acolo, ci parcă îl învinovățeam că a ales să plece de lângă noi, cu toate că, desigur, am fost și eu de acord cu asta și chiar fericită. Dar na, socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg.”, a adăugat Anca, pentru sursa citată.
Pas important pentru România în dosarul Visa Waiver

Vor călători liber românii în SUA, în viitorul apropiat?

Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!
EUR
EUR: 4.9219 RON
-0.00190
USD
USD: 4.6021 RON
0.02500
GBP
GBP: 5.618 RON
-0.00480
HUF
HUF: 1.2327 RON
0.01170
BGN
BGN: 2.5165 RON
-0.00090
CHF
CHF: 4.9593 RON
0.03030
Convertor valutar

Rezultat: ---