Showbiz

Dan Badea și soția lui au ajuns în România. Dezvăluiri emoționante despre războiul din Israel: „Am văzut disperarea oamenilor”

schedule 10 oct. 2023, 08:49

Dan Badea și soția lui au ajuns în România. Dezvăluiri emoționante despre războiul din Israel: „Am văzut disperarea oamenilor”
Sursa foto: Instagram Dan Badea

Dan Badea și soția lui au ajuns în România, după ce au fost prinși în mijlocul războiului din Israel. La fel ca Raluka și Ana Baniciu și ei ar fi trebuit să meargă la concertul lui Bruno Mars, care s-a anulat în cele din urmă.

Dan Badea și soția lui au ajuns în România

Dan Badea și partenera sa de viață, Mădălina, s-au aflat în Israel în ziua în care gruparea teroristă Hamas a bombardat țara dinspre Fâșia Gaza. Datorită sistemului de apărare, orașul Tel Aviv în care se aflau nu a fost atins de nicio rachetă sau bombă, iar prezentatorul este conștient că în absența acestuia, ar fi fost măturat de pe fața pământului. Imediat după ce s-au auzit primele sirene, a început să se instaleze panica, oamenii s-au adăpostit în buncărele care există în fiecare dintre locuințele lor și era liniște totală pe străzi.

Nu și-au dorit nimic mai mult decât să plece de acolo și și-a asumat riscul de a lua primul avion pe care l-au găsit și care avea ca destinației Dubaiul. Din fericire, cei doi soți sunt acum în siguranță în România, sunt recunoscători pentru faptul că au scăpat cu viață și au vorbit despre experiența neplăcută pe care au avut-o în Țara Sfântă.

Mădălina Badea a vorbit, în primul rând, despre momentele cruciale din aeroport, când a văzut disperarea oamenilor care voiau să plece cât mai repede și cu orice preț din calea războiului, știind că sunt în pericol de moarte. Cel mai greu moment a fost cel în care li s-a anulat zborul, iar panourile de informare erau roșii, pentru că nimeni nu știa ce este de făcut, mai ales că de regulă într-un război, capitala țării este prima vizată, iar aeroportul o țintă clară, pentru a împiedica oamenii să fugă.



Ei se aflau fix acolo, ceea ce a dus la o stare de tensiune, dar cel mai important este că acum sunt acasă și că niciunul dintre ei nu a avut de suferit.

„Au fost niște momente cruciale în aeroport. A fost cel mai greu în momentul în care ni s-a anulat avionul. Am intrat în aeroport și absolut toate panourile de informare erau roșii ne arătau inclusiv zboruri amânate, majoritatea erau anulate și oameni disperați. Era ghișeul de info unde m-am gândit inițial să merg să întreb ce facem de aici încolo. Erau trei cozi imense la ghișeul de informații în care oamenii țipau unii la alții, cei din spatele ghișeului țipau la cei din față și tot așa toată lumea se certa cu toată lumea.
Am văzut disperarea oamenilor care erau disperați să plece de acolo, iar faptul că toate avioanele se anulează și nu mai aveau cu ce pleca, se simțeau prinși în aeroport, într-o capitală dintr-o țară prinsă în război. Știu foarte bine că atunci când o țară intră în război, capitala este vizată în primul rând, și în al doilea rând, aeroportul este o țintă”, a povestit soția lui Dan Badea, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---