Economic Investiții Companii

Viitorul retailului, dezbătut la EDC 2023: Retaileri de renume vor fi prezenți. Cum poți participa

schedule 27 mar. 2023, 15:26

Viitorul retailului, dezbătut la EDC 2023: Retaileri de renume vor fi prezenți. Cum poți participa

Lista specialiștilor și retailerilor de renume care vor participa la European Digital Commerce(EDC), hosted by VTEX și Amazon Web Services, crește constant, oferindu-i și anul acesta evenimentului statutul de unul dintre cele mai importante din regiune pe zona de retail. Vă prezentăm mai jos noi jucători care vor urca pe scena EDC pe 4 mai, dar și cum vă puteți înscrie pentru a participa și a afla modul în care retailul evoluează.

Ediția din 4 mai a European Digital Commerce: Retail Summit- Connecting for the Future, care va avea loc la Marriott Hotel, atrage constant nume importante din industria locală și internațională. De la retaileri de renume, până la furnizori de tehnologie de ultimă generație, scena evenimentului s-a făcut deja cunoscută ca fiind locul în care se trasează viitorul retailului.

Participând, vei avea ocazia de a-ți dezvolta o viziune globală cu privire la modul în care evoluează retailul, pe scena evenimentului fiind, alături de nume sonore la nivel local, specialiști din țări precum India, Italia, Suedia sau SUA.

Dacă faci parte din echipa unui retailer, atât online cât și offline sau o companie din FMCG, te poți înscrie gratuit AICI sau apăsând pe imaginea de mai jos. Atenție, locurile sunt limitate!

Pentru cei care nu fac parte din categoriile de mai sus, avem o campanie promoțională specială, derulată până pe 7 aprilie, prin care își pot asigura un loc la eveniment cumpărând biletul din categoria Commerce Specialist, căruia i se aplică o reducere de 20% dacă este introdus codul 20offEDC.

Participanții din online vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail. Odată înregistrat, vei avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, vei găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și vei avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 6 mai.

European Digital Commerce 2023: Noi specialiști s-au alăturat evenimentului organizat pe 4 mai

Noi specialiști s-au alăturat listei de speakeri care vor urca pe scena evenimentului European Digital Commerce de pe 4 mai, urmând a contura o viziune cât mai clară a direcției în care industria de retail se îndreaptă. Înscriindu-vă la eveniment, veți avea ocazia să-i cunoașteți pe:

Citeste si:
  • Dacris: Share cart este una dintre cele mai apreciate funcționalități
  • Cristi Movilă - Eastern Europe General Manager & EMEA SVP VTEX
  • Cătălin Bordei - Managing Partner Innobyte
  • Claudia Badea - Ecommerce and Crosschannel Director cora România
  • Albert Davidoglu - Chief Executive Officer Macromex
  • Edvin Adbulachim - Director Comercial Altex
  • Cosmin Ulmean - Country Manager România, Serbia, Croația & Slovenia Takko Fashion
  • Cătălin Samara - CEO Bringo International
  • Jonas Wärngård - CEO & Founder Nordic Web Team & Junipeer
  • Prakash Gurumoorthy - General Manager VTEX - EMEA & APAC
  • Guido Boulay - Regional Director Latin America MailUp
  • Dan Toma - Digital Marketing Director Zitec
  • Alex Dobre - eCommerce Director Zitec
  • Cornel Morcov - Chief Commercial Officer FAN Courier
  • Daniel Slăvenie - CEO & Partner Limitless Agency
  • Daniel Nicolae - CEO & Co-Founder Innoship
  • Alin Alexandru - CTO Innobyte
  • Vitalij Vladykin - Senior Research Manager, Vilnius Office Euromonitor International
  • Alexandru Goagă - Moderator VTEX

Detaliile complete despre EDC SUMMIT, eveniment găzduit de VTEX și AWS Web Services, powered by Innobyte, Gold Partner Mastercard, Silver Partners Innoship, FAN Courier, Zitec, MailUp, Nordic Web Team, Limitless Agency, supported by Floria și DeLonghi sunt disponibile online pe site-ul: IC Events.

Citeste si:

Despre VTEX

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează toate operațiunile de comerț la nivel global. VTEX accelerează creșterea afacerilor clienților săi cu o soluție completă de Comerț, Marketplace și OMS. Suntem alături de companiile din toată lumea și le sprijinim în procesul lor de dezvoltare, gestionare și livrare a unor experiențe native și avansate de comerț B2B, B2C și de marketplace, cu un time-to-market rapid.

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, VTEX se bucură de încrederea a peste 2600 de clienți, printre care AbInbev, Carrefour, Colgate, Motorola și Whirlpool, având peste 3400 de magazine online active în 38 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2022). Pentru informații suplimentare, vizitați www.vtex.com.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---