Showbiz

Andreea Bălan le-a asigurat viitorul celor două fiice ale sale: „Mama mea așa m-a învățat”

schedule 21 apr. 2023, 12:52

Andreea Bălan le-a asigurat viitorul celor două fiice ale sale: „Mama mea așa m-a învățat”
https://www.youtube.com/watch?v=Sb4qgCvO5JU

Andreea Bălan a vrut să se asigure de faptul că după ce vor crește, fiicele sa nu vor duce lipsă de nimic. În acest sens, artista a luat măsuri, iar Clara și Ella vor avea parte de câte o surpriză uriașă, în momentul împlinirii vârstei de 18 ani. Ce a declarat fosta concurentă de la America Express!

Cum le-a asigurat Andreea Bălan viitorul fiicelor sale

Cele mai importante ființe din viața Andreei Bălan au fost și vor rămâne mereu fiicele sale, Ella și Clara. Fosta concurentă de la America Express și-a modificat întregul program, după divorțul de George Burcea, pentru a putea fi alături de cele mici cât mai mult cu putință, pentru a le crește așa cum trebuie și pentru a le face să nu simtă lipsa tatăl lor. Ei bine, între timp, blondina s-a asigurat că acestea nu vor duce lipsă de nimic, nici măcar după ce anii vor trece și poate mama lor nu va mai câștiga la fel de mulți bani precum la momentul actual.

Încă de pe la începuturile carierei sale, Andreea Bălan a fost învățată de către mama ei să fie o persoană chibzuită, să pună bani deoparte pentru zile negre și chiar așa a făcut și a decis să facă și pentru fiicele ei și ale lui George Burcea. Astfel, Andreea Bălan a deschis două conturi bancare pe numele lor, la care vor avea acces odată cu împlinirea vârstei de 18 ani.

Într-un interviu pe care fosta concurentă de la America Express l-a acordat de curând a vorbit și despre acest aspect, fără să menționeze însă despre ce sume de bani ar fi vorba. Ceea ce a zis a fost faptul că meseria de artist este efemeră, lucru pe care l-a învățat tot de la mama sa și tocmai de aceea este bine să le asigure viitorul copiilor, dar și pe al ei, pentru că s-ar putea întâmpla orice.

“Într-adevăr întotdeauna am încercat să am bani deoparte pentru zile negre, pentru că mama mea așa m-a învățat. Mi-a spus că meseria de artist este efemeră și să am grijă să nu mă prindă anumite zile fără concerte sau, uite, cum a fost pandemia. Mie mi-a fost bine în pandemie.
De când am fetițele sunt la fel de chibzuită, dar și câștigurile sunt mai mari, pentru că am avansat în munca mea, am crescut ca brand. Sunt la fel de chibzuită, dar câștig mai bine. Da, au două conturi și la 18 ani vor avea acei bănuți. O dată la 2-3 luni depun niște bani acolo, sunt conturi separate pe numele fiecăreia”, a declarat Andreea Bălan, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---