Showbiz

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

schedule 27 mar. 2023, 10:38

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”
Sursa foto: YouTube America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut marele premiu al emisiunii America Express, spre bucuria telespectatorilor care au fost de partea adversarilor lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Artistele au simțit și ele nevoia să transmită câteva cuvinte despre ultima ediție a celui de-al cincilea sezon. Iată ce au zis

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după finala America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai celui de-al cincilea sezon America Express. Aceștia au jucat marea finală alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au dat tot ce au putut pentru a ajunge cât mai departe în concurs, iar din dorința de a ajunge mereu primele, fosta soție a lui George Burcea a încălcat adesea regulile, motiv pentru care a fost taxată dur de către cei de acasă, cărora nu le-a venit să creadă că blondina era în stare să calce și pe cadavre, pentru a fi prima, după cum chiar ei au scris în comentarii.

Andreea Bălan a făcut o postare, pe contul ei de Instagram, unde în primă fază i-a felicitat pe marii câștigători America Express sezonul 5, iar mai apoi a precizat că au câștigat ce mai buni. De asemenea, ea s-a bucurat pentru cel de-al doilea loc, mai ales că au luptat cot la cot cu doi bărbați puternici, după cum chiar ea a zis. A fost o experiență unică pe care nu o va uita niciodată și este mândră de ea, că nu s-a dat bătută și că a luptat mereu pentru ceea ce și-a dorit cu adevărat.

”Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea. Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici.
A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Sunt mândră mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele.”, a transmis Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan și-a învățat lecția și de această dată și este fericită că a participat la America Express alături de prietena sa, Andreea Antonescu, care a transmis la rândul ei un mesaj pe social media. Vedeta li s-a adresat fanilor lor, care le-au transmis mesaje pe tot parcursul concursului și care au sperat ca ele să câștige.

„Știu că ne-ați susținut mult, știu că ați cerut de-a lungul timpului să vă spun dacă am câștigat sau nu, știu că ne-ați încurajat, știu că v-ați dorit poate la fel de mult ca noi să câștigăm, dar nu s-a întâmplat. Totuși, aici este trofeul meu, ea e trofeul meu, minunea vieții mele. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot!”, a zis Andreea Antonescu, la Story.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---