Showbiz

O nouă eliminare la America Express. Ce echipă și-a luat adio de la întreaga experiență: „Să nu facem o înmormântare din asta”

schedule 02 mar. 2023, 10:16

O nouă echipă și-a luat adio de la experiența America Express, în cea mai recentă ediție a emisiunii. Cursa pentru ultima șansă a fost una care a dus echipele la epuizare și care s-a terminat nu tocmai bine pentru una dintre echipe, deoarece vulturul a fost unul roșu.

Ce echipă a fost eliminată de la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una foarte grea pentru cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă. Cei care au luptat pentru locul lor în competiția de la Antena 1 sunt cele formate din Bie Adam și mama sa, Mikey, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, dar și Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Din păcate, deși nimeni nu se aștepta ca o altă echipă să fie eliminată la doar o săptămână, inevitabilul a avut loc.

Vloggerița și femeia care a adus-o pe lume au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor și, totodată, cele care au fost nevoite să își ia adio de la cea mai frumoasă experiență pe care au trăit-o vreodată. Colegii ei și-au luat la revedere de la cele două concurente, iar înainte de a pleca, Bie a făcut chiar și câteva declarații emoționante despre tot ceea ce a însemnat competiția pentru ea. Deși poate în unele momente părea că nu se bucură de ceea ce trăiește și răbufnea, în realitate fiecare zi a fost importantă pentru ea.


Bie Adam a preferat să nu se facă o tragedie din eliminarea lor, ci să vadă doar partea frumoasă a lucrurilor. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 ar fi vrut să treacă de cea de-a șaptea etapă, a tras cât a putut ea de tare, doar că norocul nu a fost de partea sa și de data aceasta. Ea este extrem de fericită, totuși, că a ales să plece pe "Drumul Aurului" alături de mama sa alături de care a trăit momente pe care niciuna dintre ele nu la va uita vreodată și despre care vor avea de povestit.

”Acum să nu facem o înmormântare din asta. Vreau să vă zic că asta a fost ce mai tare experiență din viața mea de până acum. Deși fac vlog de 10 ani, am făcut toate tâmpeniile care se puteau face în România și în afară, nu se compară cu experiența asta. Am dat tot ce e mai bun, mă bucur că am trăit experiența asta cu mama. Nu exista echipa mai tare pe care să o am, mă bucur că i-am oferit această experiență și sigur o vom reține toată viața. Nepoții și strănepoții o să fie ce s-a întâmplat aici”, a spus Bie Adam.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---