Showbiz

Andreea Bălan, ironii la adresa lui Cheloo la iUmor. Artistul a lansat o piesă despre ea în 2001: „N-am uitat”

schedule 16 mai 2023, 11:50

În cea mai recentă ediție a emisiunii iUmor, și-a făcut apariția Andreea Bălan. Fosta concurentă de la America Express a avut ceva de zis atât despre jurații concursului, cât și despre colegii ei de breaslă. Vedeta s-a luat chiar și de Cheloo, pe care a vrut să se răzbune, după ce în urmă cu aproximativ 20 de ani, acesta a scos o piesă despre ea și despre colega și prietena sa, Andreea Antonescu.

Andreea Bălan, ironii la adresa lui Cheloo la iUmor

Andreea Bălan a acceptat invitația celor de la iUmor de a merge în cadrul emisiunii și de a la face un roast celor din juriu și nu numai. Blondina nu a fost deloc blândă cu colegii ei de la Antena 1 și nici măcar cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea, cei împotriva cărora ea și Andreea Antonescu au luptat în marea finală a emisiunii America Express, pe care cântărețele nu au câștigat-o, deși în cele două luni de concurs, au dat tot ceea ce au avut mai bun.

Blondina nu s-a oprit doar la foștii săi colegi de la America Express, ci imediat după a avut câteva declarații de făcut despre Cheloo. Vedeta știe că raperul nu o are atât de tare la inimă, încă de acum 20 de ani, când acesta alături de trupa lui au lansat o piesă în care, printre altele, au vorbit și despre trupa Andre. Ea nu a uitat și nici nu crede că o face vreodată melodia „Playback”, dar a recunoscut că, din când în când, a mai făcut și playback, dar a rezistat și este mămică și are o familie și este fericită.

În schimb, nu crede că juratul de la iUmor a avut același succes pe care l-a avut ea, nu înțelege cine îi mai ascultă muzica și, de asemenea, crede că tot ceea ce face în juriu, ar putea face și o surdomută.

 „Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback, când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”, a zis Andreea Bălan, la iUmor.

Cheloo nu s-a lăsat călcat în picioare de Andreea Bălan și s-a prefăcut că nu știe care dintre membrele trupei Andre este. invitând-o să îi ia locul tot în mod ironic, așa cum face de fiecare dată.

 „Domnișoară Andreea Antonescu, te rog vino și ia-mi locul!”, a zis și Cheloo, în mod ironic.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---