Showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Jador: „Cea mai periculoasă parte a noastră”

schedule 07 apr. 2023, 08:50

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Jador: „Cea mai periculoasă parte a noastră”
Sursa foto: YouTube Fortza Generation

Lumea mondenă a luat-o razna, după ce imaginile în care Andreea Bălan și Jador au fost surprinși sărutându-se au început să circule pe internet. Fosta concurentă a avut-o chiar și o reacție în acest sens! Iată ce a declarat fosta concurentă de la America Express!

Andreea Bălan, declarații după ce s-a sărutat cu Jador

Andreea Bălan și Jador au reușit să atragă toate privirile asupra lor, după de au lansat prima lor piesă împreună, care poartă denumirea de „Cu inima ta” și care are deja peste 2 milioane de vizulizări. Reacțiile în ceea ce privește melodia pe care au lansat-o au fost unele împărțite, dar cert este că nu neapărat piesa, ci tot ceea ce s-a întâmplat după a atras mai multe comentarii din partea oamenilor.

Să formeze oare Andreea Bălan și Jador cel mai nou cuplu din showbiz? Este întrebarea care zace acum pe buzele multora dintre cei care îi urmăresc, după ce filmarea în care cei doi cântăreți a început să circule pe internet. În aceea, fosta concurentă de la America Express îi spune clar artistului să intre în mașină, pentru că îl vede lumea, în timp ce el nu pare să acorde o prea mare importanță acestui aspect.

De asemenea, se observă foarte clar că aceștia se sărută, iar ea a încercat să ofere și câteva declarații în urma celor întâmplate, doar în că în cazul de față, pentru fanii lor de pe rețelele sociale și nu numai, imaginile vorbesc de la sine. Vedeta a zis că, din punctul său de vedere, egoul este cea mai periculoasă parte a oamenilor și fiecare trebuie să aibă măcar puțin pentru a merge mai departe în orice situație. În caz contrar, dacă este lăsat să scape de sub control, oamenii vor a avea o puterea nebună.

”Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, a transmis Andreea Bălan, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---