Showbiz

Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Jador. Adevărul a fost spus: „Avem foarte multă treabă împreună”

schedule 07 apr. 2023, 10:33

Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Jador. Adevărul a fost spus: „Avem foarte multă treabă împreună”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Tot internetul a luat foc, după ce Andreea Bălan și Jador au fost prinși sărutându-se, iar fanii blondinei au așteptat cu sufletul la gură explicații din partea sa, în speranța că vor afla adevărul. Vedeta, invitată fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, a discutat despre întreaga situație.

Andreea Bălan, despre presupusa relație cu Jador

O filmare surprinsă de paparazzi în care Andreea Bălan și Jador se sărută, iar ea îl ceartă să intre în mașină, pentru că ar putea să fie văzuți, a devenit virală pe internet. Cei doi nu păreau doar niște prieteni sau, cel puțin, la această concluzie au ajuns fanii lor.

Ei bine, invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a spus care este adevărul despre acele imagini, dar și despre presupusa lor relație, în ciuda faptului că oamenii nu sunt de aceeași părere, având în vedere că filmarea respectivă face pentru ei cât o mie de cuvinte. Fosta concurentă a început prin a atrage atenția asupra faptului că, timp de doi ani de zile, ea nu s-a afișat cu niciun bărbat și nici nu a mai făcut declarații legate de viața sa. Ea a atras atenția că deși este o femeie singură, nu înseamnă că formează un cuplu cu toți bărbații în compania cărora este surprinsă sau cu care lucrează împreună, cum este și situația cu Jador cu care nu formează un cuplu, așa cum s-a zis.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (...) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (...) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Ea mai a precizat, să fie clar pentru toată lumea, că nu formează un cuplu, doar că având același impresar, petrec foarte mult timp împreună. De asemenea, a ținut să precizeze că pregătesc câteva proiecte împreună și chiar urmează să mai lanseze o piesă, având în vedere succesul de care s-a bucurat prima. Așadar, în următoarea perioadă vor fi văzuți tot maid des unul în compania celuilalt, deși poate că unora nu le convine.

„Nu sunt un cuplu cu nimeni. (...) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (...) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a  mai zis artista.


  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---