Showbiz

Care este cea mai mare frică a Cristinei Șișcanu. Situația este gravă: „Nu pot să înving chestia asta”

schedule 12 sept. 2023, 12:53

Care este cea mai mare frică a Cristinei Șișcanu. Situația este gravă: „Nu pot să înving chestia asta”
Sursa foto: Instagram Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu are o mare frică, despre care a dat mai multe detalii recent. Soția lui Mădălin Ionescu se luptă cu asta de ani buni și încă nu a reușit să o învingă. Iată ce a povestit!

Ce frică are Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu nu vorbește des despre fricile sale și nici despre problemele cu care se confruntă, pentru că preferă să se bucure de momentele frumoase din viața sa, ci nu să pună accentul pe lucrurile care îi dau mari bătăi de cap și din cauza cărora are de suferit. Cu toate acestea, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu și-a făcut puțin curaj și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre lucrurile care o macină.

Deși pare o femeie puternică, de neînvins și fără frici, aceasta are și ea temerile sale. Una dintre cele mai mari frici pe care le are și de care nu a putut să scape oricât de tare ar fi încercat este cea de înălțime. Situația, din punctul ei de vedere, nu este deloc ușoară, iar recent a avut o filmare, pe un acoperiș undeva la etajul 15, iar ceea ce a simțit în clipele acelea nu se poate compara cu nimic altceva, mai ales că era noapte. Faptul că nu existau niște margini solide, fiind un heliport, a înspăimântat-o de-a deptul și s-a chinuit foarte tare să ducă filmarea respectivă până la capăt.

Pentru nu opri filmările, încerca din răsputeri să se calmeze, dar tot ceea ce reușea să facă în pauzele dintre filmări era să așeze pe podea și să tremure. Este o problemă pe care o are de foarte multă vreme, dar despre care a păstrat tăcerea și cu care, de asemenea, se va confrunta pentru tot restul vieții sale.

„Am fobie de înălțime. E destul de gravă situația. Recent am avut o filmare pe un acoperiș, la etajul 15 și era noapte și, de fapt, era un heliport, aterizau, decolau elicopterele și nu avea marginea din aceea și vă dați seama și numai gândul acesta...efectiv, cu mare greu am participat la filmarea respectivă. Când se opreau camerele și era o mică pauză eu efectiv mă lipeam de podea și așteptam acolo și tremuram. Nu pot să înving chestia asta, nu știu de ce.”, a declarat soția lui Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Ieri, vedeta și soțul ei și-au dus fiica la școală și au povestit în mediul online care au fost primele impresii ale micuței despre noul capitol din viața ei. Se pare că a fost profund dezamăgită de faptul că are mai mulți băieți în clasă decât fete, dar urmăritorii mamei ei de pe Instagram i-au transmis că sigur se va acomoda până la urmă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---