Showbiz

Se teme sau nu Oana Roman de singurătate? Care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația cu Marius Elisei

schedule 12 oct. 2023, 09:35

Se teme sau nu Oana Roman de singurătate? Care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația cu Marius Elisei
Sursa foto: YouTube WOWnews

Oana Roman a fost din nou sinceră cu fanele sale, în urma unei întrebări pe care mai multe dintre ele i-au adresat-o. Aceasta a vorbit despre singurătate, dar și despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația cu Marius Elisei de care era conștientă, dar pe care nu a luat-o prea tare în serios.

Se teme sau nu Oana Roman de singurătate?

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună timp de aproximativ 10 ani. Au fost niște ani frumoși din viața lor, de care s-au bcurat și în care și-au întemeiat o familie și au devenit părinți. Căsnicia lor nu a fost doar lapte și miere, cei doi foști parteneri de viață având parte de mai multe despărțiri și împăcări, până într-o zi în care bărbatul a considerat că nu mai poate continua așa și a pus stop.

Recent, acesta și-a făcut apariția alături de noua lui parteneră de viață și părea extrem de fericit, lucru pe care l-au sesizat imediat chiar și fanii vedetei care au luat-o la întrebări pe Oana Roman, direct pe contul ei de Instagram. După ce a fost întrebată dacă se teme de singurătate, a pornit o întreagă discuție pe marginea acestui subiect.

Fiica lui Petre Roman a spus că nu se teme de singurătate, deoarece în clipa în care o persoană iese dintr-o relație toxică și abuzivă nu își dorește nimic mai mult decât să aibă parte de liniște și de singurătate. În plus, consideră că nicio femeie nu ar trebui să rămână într-o relație care nu îi face bine, doar pentru că se teme să nu rămână singură.

„În același timp mai vreau să vorbesc despre un subiect, am mai vorbit despre asta și uite, poate că fetele astea care mi-au scris nu au văzut atunci. Multe fete îmi scriu: «Dar nu ți-e frică de singurătate?». Ei bine, nu! Pentru că în momentul în care ieși dintr-o relație toxică și abuzivă, singurul lucru pe care ți-l dorești este singurătatea și liniștea. Ele (n.r. fetele care au întrebat-o dacă îi este frică de singurătate) îmi spun că le este frică să nu rămână singure și atunci acceptă și suportă cumva o situație foarte dificilă în cuplu, lucru pe care l-am făcut și eu foarte mulți ani și pot să spun că regret”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care chiar ea le-a făcut în fosta sa relație a fost că s-a complăcut în niște situații, tot din frica de singurătate, dar până la urmă și-a dat seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea. În momentul de față, nu își dorește nimic mai mult decât să fie singură pentru o perioadă de timp, în ideea în care trebuie să își revină.

„Nu trebuie să acceptați sau să va complaceți într-o situație de genul ăsta din frica de singurătate. Recunosc că am avut și eu sentimentul ăsta, dar până la urmă mi-am dat seama că liniștea și împlinirea mea nu se vor putea regăsi și că prefer să fiu singură măcar o perioadă ca să pot să îmi revin”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---