Showbiz

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu vă ascund lucrul ăsta”

schedule 12 oct. 2023, 10:10

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Nu vă ascund lucrul ăsta”
Sursa foto: YouTube Oana Roman

Oana Roman a vorbit din nou despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care se află internată deja de câteva zile în

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman este o persoană foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa. În ultimele zile, situația din familia sa nu a fost tocmai una bună, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Mioara Roman a ajuns din centrul de îngrijire pentru bătrâni la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este îngrijită așa cum trebuie și unde primește vizite zilnice din partea fiicei sale, care vrea să se asigure că totul merge așa cum trebuie.

De curând, Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, pe care o vede în fiecare zi la ora 13:00. Ca de fiecare dată, ea nu ascunde nimic de fanii ei și le-a spus că situația nu este deloc una încurajatoare, motiv pentru care a lăsat pe cel de-al doilea loc planurile pe care le avea zilele acestea, ci a preferat să se concentreze pe situația în care se află mama sa.

Mai mult de atât, ea trebuie să îi fie alături și fiicei sale, care a început să facă ședințe la un psiholog, fiind foarte afectată de absența tatălui în viața sa. Separarea părinților a fost un moment greu din viața copilului, care are nevoie de ambii părinți în viața sa, pentru a se dezvolta așa cum trebuie. Oana Roman speră că va răsări soarele și pe strada sa și că mama ei își va reveni în totalitate, deși este conștientă de faptul că trupul ei ar putea ceda în orice moment.

„Ca în fiecare zi la ora 13:00 mă duc la mama. Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta. Am pus pe hold (n.r pe așteptare) proiectele, mă concentrez să fiu lângă ea cât am voie, pentru că nu am voie să stau prea mult la spital. Trebuie să fiu și lângă Isa, asta e viața, cu bune și rele, cu perioade grele…mai puțin grele, trebuie să trecem prin toate și să mergem mai departe”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

După ce i-a făcut o vizită, Oana Roman a dat mai multe detalii despre starea mamei sale care pare că este puțin mai bine și care se bucură că primește vizite din partea fiicei ei.

„Să ne luptăm să stăm cu capul sus și privirea înainte. Să ne uităm în sus și să avem încredere că Dumnezeu are planurile lui și noi trebuie să ne încredem în asta (...) Am fost la mama, starea ei este un pic mai bună decât ieri, dar situație este, în continuare, foarte volatilă”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---