Horoscop

Pallas în Scorpion. Cum influențează fiecare zodie

schedule 16 nov. 2023, 12:48

Pallas în Scorpion. Cum influențează fiecare zodie
Foto: Shutterstock

Pallas este unul dintre cei 4 mari asteroizi ai astrologiei, alături de Vesta, Ceres și Juno. Va tranzita casa Scorpionului în perioada 19 noiembrie- 6 februarie 2024, ca apoi să intre în semnul Săgetătorului, fix când Ceres îl părăsește.

Pallas în Scorpion ne aduce noi oportunități să ne simțim încrezători și puternici și să ne dezvoltăm intuiția, iar misiunea acestui tranzit va fi să fim mai puțin secretivi și să o lăsăm mai moale cu controlul. Suntem învăluiți de energia profundă, care declanșează transformări intense, a Scorpionului. Misterul și magnetismul vor crește, la fel și puterea de-a trece peste obstacolele ce ne vor ieși în cale în această perioadă.

Acest asteroid și-a luat numele de la zeița greacă a înțelepciunii și dreptății, cunoscută mai popular cu numele Athena. Pallas nu se teme de înfruntările directe, deși preferă să rezolve conflictele cu diplomație.

Va fi important să menținem un echilibru și să nu lăsăm misterul și secretele să ne acapareze. Va trebui să practicăm vulnerabilitatea și deschiderea față de ceilalți, chiar dacă pentru unii va fi un proces destul de dureros. Nu este cel mai bun moment pentru a minți sau a ne feri de adevăr, deși cu Ceres care intră în Săgetător și cu Juno încă tranzitând în Fecioară, este foarte important să avem grijă la modul în care exprimăm aceste adevăruri. Energiile planetelor care stau să se mute în Săgetător ne vor învălui cu optimism, dar și cu o posibilitate de expansiune destul de ridicată, ceea ce va face ca unele lucruri să ni se pară mai bune decât sunt sau să facă alte chestiuni ale vieții noastre să devină exagerate și să ne copleșească. Minciunile ne vor exploda în față sau vor duce la un lanț de evenimente destul de neplăcut.

Prezența lui Pallas în Scorpion ne va influența și înțelepciunea sufletească, inteligența creativă, strategiile, diplomația și tactul, justiția socială și curajul. Ne va ajuta să ne menținem echilibru între energiile masculine și cele feminine și să le întrebuințăm corect în fiecare context.

Acest tranzit va fi foarte important pentru zodiile de apă: Rac, Scorpion, Pești și pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Mai jos, iată horoscopul complet pe zodii:

Berbec

Aștepți să vezi o schimbare socială și contribui activ la informarea populației cu privire la cauza care te preocupă. Idealul tău se intensifică și vei lupta mai mult pentru tot. Vei dori să preiei inițiativa și să fii liderul schimbării. Vremea compromisului a trecut și te dedici să ai rezultatele dorite.

Taur

Vei evita situațiile prea dure și vei apela la diplomație. Vei căuta să fii în primul rând prietenoasă. Nu vei simți nevoia unei revanșe, dar vei căuta să echilibrezi raportul de putere în parteneriatele tale. Unii Tauri se vor vedea nevoiți să rediscute termenii unui contract. Este foarte posibil să-ți ajuți o prietenă apropiată să vadă nedreptățile din relația ei.

Gemeni

Războinicul tău interior se va exprima cel mai bine prin sarcinile zilnice. Fiecare decizie și mic detaliu al muncii tale îți vor hrăni motivația. Dacă te simți nedreptățită la locul de muncă actual, vei începe să-ți cauți un loc nou într-o companie cu care împarți același set de valori și care își respectă angajații. Vei analiza și reanaliza fiecare detaliu pentru a stabili cel mai bun pentru viitorul apropiat.

Rac

Îți vei prezenta viziunea prin exprimarea creativă și îți va fi foarte ușor să accesezi sursele de inspirație. Mentoratul sau modul în care conduci vor căpăta un aer mai profund și motivațional. Îi vei încuraja pe cei din jur să exploreze și inspirații oculte precum tarotul. Îi vei ajuta pe alții să-și exprime frustrările față de nedreptățile din domeniile artistice.

Leu

Vei căuta să faci dreptate într-o problemă familială. Unii nativi ai zodiei Lei vor trece prin procese juridice de divorț sau de împărțire a averii, în timp ce alții vor căuta să rezolve anumite conflicte în familia extinsă. Vei căuta o soluție convenabilă pentru toți cei implicați. Subiectele siguranței acasă vor fi foarte importante pentru tine.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---