Showbiz

Alex Delea, concurent „Survivor All Stars”. Care este cea mai mare frică pe care o are: „Se vor schimba foarte multe”

schedule 05 ian. 2024, 10:09

Alex Delea, concurent „Survivor All Stars”. Care este cea mai mare frică pe care o are: „Se vor schimba foarte multe”
Sursa foto: YouTube Alex Delea

Alex Delea este unul dintre concurenții „Survivor All Stars”. Acesta a plecat din nou într-una dintre cele mai frumoase aventuri din viața sa, dar are o anumită frică. Despre ce este vorba!

Alex Delea, despre cea mai mare frică legată de „Survivor All Stars”

Alex Delea a acceptat să facă parte din noul sezon al emisiunii „Survivor All Stars”, care se anunță a fi unul plin de provocări și adrenalină. El va face parte din echipa Războinicilor alături de Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu și este convins că se va descurca de minune, în ciuda faptului că va fi diferit de tot ceea ce s-a întâmplat până acum.

Concurenții au plecat deja în Republica Dominicană, dar nu înainte de a transmite câteva gânduri pe rețelele sociale, având în vedere că în timpul filmărilor nu vor avea acces la telefoanele mobile sau la orice alt mijloc de comunicare cu cei de acasă.

Alex Delea este gata să lupte cu toate armele și chiar dacă știe exact ce îl așteaptă, are câteva gânduri care nu îi dau deloc pace. Acesta se teme de noile obstacole de pe traseu, de lucrurile pe care nu le cunoaște, dar și de propria persoană, fiindcă nu are nici cea mai mică idee dacă va reuși să reziste încă o dată în asemenea condiții, cu alți oameni și cu probe mult mai grele decât cele pe care le-au avut anii trecuți.

Fanii emisiunii sunt nerăbdători să vadă cum se vor descurca toți cei pe care i-au susținut în sezoanele anterioare, dar și ce probe vor avea de data aceasta.

Pentru că toată lumea se așteaptă… Noi știm deja unde mergem, dar toată lumea știe cum stă treaba, acum se vor schimba foarte multe. Îmi este frică de ceva foarte nou, o să ne ia prin surprindere. În rest, de foame și de soare nu îmi e frică, poate doar de ploaie! Nu îmi este frică de nimeni, doar de mine! Îmi este frică de mine rău de tot!', a declarat Alex Delea, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---