Showbiz

Nicoleta Dragne se teme pentru viața sa. Fosta ispită a primit amenințări și vrea să ceară ajutorul poliției: „Mă sună cu număr ascuns”

schedule 09 nov. 2023, 12:13

Nicoleta Dragne se teme pentru viața sa. Fosta ispită a primit amenințări și vrea să ceară ajutorul poliției: „Mă sună cu număr ascuns”
Sursa foto: Instagram Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne se teme pentru viața sa, după ce a fost sunată de mai multe persoane care au sunat-o cu număr privat, dar nu are de gând să lase lucrurile așa, ci s-a gândit să apeleze la ajutorul poliției.

Nicoleta Dragne se teme pentru viața sa

Zilele trecute, Nicoleta Dragne și-a pierdut câinele pe care atât ea, cât și fiul ei îl iubeau enorm. După lungi căutări, a început să creadă că l-a găsit cineva și că, pur și simplu, nu doresc să îl lase să se întoarcă acasă. Tocmai de aceea a decis să posteze un anunț în care le-a comunicat celor care îl găsesc faptul că le oferă o recompensă, iar în același timp și-a lăsat numărul de telefon, pentru a putea fi conctactată.

Astfel, numărul fostei ispite de la ”Insula iubirii” a ajuns pe mâna unor persoane care nu au avut deloc intenții bune și care nu au sunat-o pentru a-i da informații despre cățelul pierdut, ci doar să o amenințe. Vedeta a povestit că de câteva zile primește telefoane încontinuu și a început chiar să se teamă pentru viața sa și s-a hotărât să ceară ajutorul oamenilor legii, mai ales că a trecut deja o săptămână de când Nor a dispărut.

”Mi-a dispărut cățelul, ieri s-a făcut o săptămână, nu am văzut nimic despre el. Sunt afișe peste tot la mine în zone. Eu sunt sigură că e undeva, dacă ar fi dat mașina peste el, sigur îl vedea cineva. Am pus și o recompensă, e destul de mare, că el valorează mai mult decât orice. Îl am de doi ani, este cățelul lui Vladimir și au crescut împreună”, a declarat Nicoleta Dragne, pentru Antena Stars.

Nicoleta Dragne a povestit că aproape toate persoanele care o sună cu număr privat nu fac altceva decât să îi declare iubirea, să o ceară în căsătorie, iar ea este de părere că oamenii aceia au reale probleme psihice, pentru că au și amenințat-o și chiar își dorește ca situația să se rezolve măcar cu ajutorul oamenilor legii.

Realitatea este că se teme ca aceia care insistă cu telefoanele să nu aștepte într-o zi la poartă, iar pentru că sunt foarte multe numere de telefon nu le poate bloca pe toate.

”Sunt persoane care mă sună cu număr ascuns, două ore, este hărțuire deja. Mă voi duce la poliție. Sunt oameni cu probleme psihice. Am răspuns inițial, mă sună și pentru câine, mă sună bărbați că ei mă iubesc, că vor să se însoare sau copii. De asta o să merg la poliție pentru că mi se pare deplasat să suni de o săptămână. O persoană care sună două ore încontinuu, te poate aștepta și la poartă, nu știi. Nu pot să blochez numerele de telefon”, a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---