Showbiz

Dinu Maxer, deranjat de declarațiile fostei soții. Deea Maxer a dezvăluit motivele divorțului: „A aprobat ce a zis Cătălin Măruţă”

schedule 30 mai 2023, 11:00

Dinu Maxer, deranjat de declarațiile fostei soții. Deea Maxer a dezvăluit motivele divorțului: „A aprobat ce a zis Cătălin Măruţă”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Dinu Maxer a fost deranjat de declarațiile pe care fosta sa soție, Deea Maxer, le-a făcut în emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV. Acesta nu s-a putut abține să nu îi dea replica, într-o altă emisiune în care a fost invitat.

Dinu Maxer, replici dure la adresa fostei soții

Deea Maxer a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate inclusiv despre motivele divorțului de fostul ei partener de viață, iar artistul nu s-a putut abține să nu comenteze acest aspect. Dinu Maxer este de părere că a căzut în capcana întrebărilor, de aceea a și afirmat că el nu se iubește suficient, nefăcând altceva decât să aprobe ceea ce a zis gazda emisiunii.

De asemenea, el a recunoscut în direct faptul că a fost deranjat de spusele soției sale, pentru că a pătat un divorț liniștit sau care, cel puțin așa părea, dar nici nu a dorit să creadă că scopul ei real a fost acela de a-i murdări numele. Au fost 18 ani în care au trăit unul alături de celălalt și și-au întemeiat o familie frumoasă, tocmai de aceea cântărețului i se pare ireal punctul în care au ajuns.

„Ce să facem acum? Un live de acasă să vedeţi că e ordine? Dacă aveam o filmare pe săptămână, mă rădeam doar înainte de acea filmare. Atunci mă îngrijeam, cred că la asta mă refeream. A căzut în capcana întrebărilor, zic eu. A zis că nu mă iubesc suficient, a aprobat ce a zis Cătălin Măruţă. I-am zis că m-a deranjat ce a făcut, mi-a părut rău ca un divorţ care părea curat a fost pătat… Dar nu vreau să cred că asta a fost scopul ei, a vrut să explice că relaţia cu noul iubit a început după divorţ. A vrut să spună nişte lucruri, dar a ieşit altceva”, a declarat Dinu Maxer, într-o emisiune, conform wowbiz.ro.

Un alt lucru pe care nu l-a putut accepta venind din partea ei a fost faptul că a zis despre el că s-a plafonat, că nu mai are deschidere, perseverență și nici ambiție. Ceea și-a dorit, de fapt, a fost să o ajute pe ea în ceea ce privește creștererea și îngrijirea copiilor, tocmai de aceea își făcuse o rutină în acest.

„Ea mi-a zis că m-am plafonat, că nu mai am deschidere, ambiţie, perseverenţa. Acum, o să zic ceva ce o să îmi aducă critici: mi-am luat rolul de tată prea în serios! Am abandonat viaţa profesională într-un fel pentru copii… Intrasem într-o rutină, duceam copii la şcoală, la grădiniţă, mergeam la sala 2-3 ore. Am vrut să o ajut pe ea, să o ajut cu afacerea online. Am lăsat partea profesională deoparte”, a mai zis acesta.

Dinu Maxer a mai zis că el nu a vorbit deloc rău despre ea și nici nu regretă deciziile pe care le-a luat, iar dacă ar putea întoarce timpul înapoi, ar face același lucru.

„Eu nu o să spun nimic urât de ea, a fost prea frumos între noi. Viaţa pe care i-am oferit-o Deei a fost una frumoasă, dacă aş putea să întorc timpul înapoi aş proceda la fel.  Nu regret nimic din ce s-a întâmplat! Sunt alt om, văd viaţa altfel, am o altă perspectivă asupra vieţii.  Vreau să mai spun un lucru: mă bucur că există un el în viaţa ei pentru că o face fericită, iar fericirea ei se răsfrânge şi asupra copiilor.”, a adăugat artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---