Showbiz

Deea Maxer, manipulată de Cătălin Măruță. Dinu Maxer, declarații dure după apariția fostei soții la sosurile picante: “Ea a căzut în plasă”

schedule 13 iun. 2023, 11:18

Deea Maxer a fost manipulată de Cătălin Măruță, în cadrul rubricii cu sosurile picante sau, cel puțin, aceasta este părerea fostul său soț, Dinu Maxer. Artistul a făcut o serie de declarații dure după apariția femeii în emisiune și nu s-a putut abține să nu își exprime opinia în acest sens.

Dinu Maxer, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță

Dinu Maxer a urmărit cu mare interes ediția în care fosta sa soție, Deea Maxer, a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Acesta a fost foarte ocupat, dar cu toate acestea, și-a găsit timp pentru a vorbi despre răspunsurile pe care bruneta le-a oferit, fiind de părere că ea a fost manipulată de către prezentator, iar comentariile au fost cele care l-au determinat să discute pe marginea ediției respective și nici reacția partenerului de viață al Andrei nu a întârziat să apară.

“Deși am fost ocupat zilele astea cu relansarea trupei AXXA și cu filmarea noului clip la piesa ‘Marea te cheamă’ (2023), nu am putut să nu observ căci comentariile legate de apariția Deei la Măruță au continuat într-o direcție greșită. Legat de acuzațiile lui Cătălin (pe care îl cunosc din 1999, când debutam impreună la o emisiune TV în rol de prezentatori) că ‘Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare şi a zis ’, vreau să-l informez că nu inițiez eu aparițiile din presă, ci doar răspund afirmațiilor false, dar și întrebărilor pertinente”, a declarat Dinu Maxer, pentru click.ro.

De asemenea, după toate acestea, cei doi s-au întâlnit la un eveniment de lansare al unei clinici, unde nu au făcut nimic altceva decât să se salute, iar la câteva zile distanță, soțul Andrei a vorbit despre artist în cadrul uneia dintre edițiile emisiunii de la Pro TV. Ceea ce l-a deranjat cel mai tare pe Cătălin Măruță a fost faptul că a fost acuzat că ar fi manipulat-o pe fosta lui soție, în timp ce ea a fost prezentă la sosurile iuți.

Prezentatorul de la Pro TV a sunat-p pe Deea Maxer și a încercat să clarifice situația direct cu aceasta, în ciuda faptului că artistul a mai zis despre el și că încearcă să ajungă pe primele paginilor ale ziarelor folosindu-se de numele lui. Tot Dinu Maxer a afirmat faptul că bruneta a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, aceea nefiind la propriu o declarație, cei doi foști soți vorbind la rândul lor despre cele petrecute în emisiunea de la Pro TV.

“Lui vreau doar să-i spun, așa cum am făcut-o cu zâmbetul pe buze la lansarea clinicii Identity unde ne-am și întâlnit, că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările rautăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o altă emisiune și am spus: «Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.
De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare». Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat. Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google! Deea nu a spus nici secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a mai spus Dinu Maxer.

Cătălin Măruță a simțit nevoia să se se apere și le-a spus telespectatorilor, în ediția de pe 9 iunie, cum au stat, de fapt, lucrurile și despre ceea ce a afirmat Deea Maxer despre acuzațiile fostului ei soț.

“Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată».

Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a zis Cătălin Măruță, la Pro TV.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---