Showbiz

Dinu Maxer, ținta hackerilor. Acestuia i s-au furat conturile de Instagram și Facebook: „Nu faceți aceeași greșeală”

schedule 03 oct. 2023, 08:20

Dinu Maxer, ținta hackerilor. Acestuia i s-au furat conturile de Instagram și Facebook: „Nu faceți aceeași greșeală”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Dinu Maxer a ajuns să fie ținta hackerilor, rămânând în felul acesta fără conturile sale de Instagram și Facebook. Ce sfat le-a dat fanilor lui la scurt timp după aceea!

Dinu Maxer, ținta ușoară a hackerilor

O greșeala pe care a făcut-o recent l-ar fi putut costa destul de mult pe Dinu Maxer. Acesta a fost o țintă ușoară a hackerilor care pentru câteva ore au avut accces la conturile sale sociale și au încercat în felul acesta să spargă și conturile altor persoane care s-ar fi lăsat la fel de ușor păcălite de ei. Din fericire situația nu a durat pentru prea mult timp, pentru că artistul a reușit destul de repede să intre pe ele și să își schimbe toate parolele.

Acestuia nu i-a venit să creadă că a căzut atât de repede în capcană și a transmis un mesaj pe contul lui oficial de Instagram, după ce și l-a recuperat. Dinu Maxer a dorit, în primul și în primul rând, să fie clar pentru toată lumea faptul că nu el a fost cel care le-a dat mesaje, pentru a le cer link-uri de tot felul sau voturi în niște concursuri inexistente. De asemenea, a specificat că Instagramul are o modalitate foarte bună de recuperare a contului de care s-a folosit și el și care, într-adevăr, a funcționat.

Mai apoi, a dorit să le transmită fanilor că ar trebui să fie mai atenți decât a fost el, să nu cadă în capcană, pentru că ar putea să le fie și lor sparte conturile și, poate, nu toți vor avea norocul de a-l recupera. Cel mai important este faptul că până la finalul zilei totul s-a terminat cu bine și că artistul a învățat ceva din această experiență neplăcută.

"Salutare tuturor! Dacă în timpul zilei de astăzi ați primit vreun mesaj de la mine de pe Instagram sau de pe Facebook, cu cereri de link, de votat, de tot felul de tâmpenii, să le ignorați! Mi-a fost spart Instagramul, dar Instagramul are o modalitate incredibilă de a-ți recupera contul, așa că am reușit să îl recuperez. Nu faceți aceeași greșeală ca cea pe care am făcut-o eu. Nu răspundeți!", a transmis Dinu Maxer, pe Instagram.

Viața lui pare și ea a fi una din ce în ce mai bună, iar noua lui relație îl face foarte fericit. Deși nu și-a asumat-o de la bun început, acum imaginile cu ei din mediul online sunt postate tot mai des, spre bucuria fanilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---