Showbiz

Hotărârea instanței a devastat-o pe Alina Sorescu. Ce au decis judecătorii cu privire la custodia fetelor sale

schedule 20 mar. 2023, 09:19

Hotărârea instanței a devastat-o pe Alina Sorescu. Ce au decis judecătorii cu privire la custodia fetelor sale
Foto: theXclusive/Youtube.com

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat oficial, însă decizia în ceea ce le privește pe Raisa și Carolina a devastat-o pe artistă. Vedeta are de gând să lupte cu orice preț pentru a le avea pe cele mici lângă ea!

Alina Sorescu, devastată de decizia judecătorilor, în procesul de custodie

Alina Sorescu a divorțat oficial de Alexandru Ciucu, însă artista este departe de a fi împăcată! Instanța a hotărât ca cele două fete ale ei, Raisa și Carolina să petreacă, pe rând, câte o săptămână la ambii părinți. Vedeta este devastată și consideră că acest program nu le este benefic fetelor, mai ales că ele au nevoie de stabilitate și echilibru.

Alina Sorescu este decisă să facă apel și să lupte până în pânzele albe pentru ca fiicele sale să aibă parte de un program sănătos, potrivit vârstei.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.
Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.
Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.
Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea:
«Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu, potrivit cancan.ro.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---