Showbiz

Alina Eremia își dorește să devină mamă. Când și-a propus să aducă pe lume un copil: „Vrei să ajung la 40 de ani?”

schedule 29 dec. 2023, 08:51

Alina Eremia își dorește să devină mamă. Când și-a propus să aducă pe lume un copil: „Vrei să ajung la 40 de ani?”
Sursa foto: Instagram Alina Eremia

Alina Eremia își dorește să devină mamă, iar recent a dat câteva declarații în acest sens. Când și-a propus să aducă pe lume un copil și ce a zis partenerul ei de viață pe marginea acestui subiect!

Alina Eremia își dorește să devină mamă

Alina Eremia este într-o relație de lungă cu durată cu Edi Barbu, cel care i-a furat inima încă de la bun început și alături de care se vede trăind pentru totdeauna. Cei doi se înțeleg de minune, se iubesc și se respectă, dar mai ales se simt pregătiți pentru întemeierea unei familii. De curând, artista a oferit un interviu în care a vorbit sincer despre acest aspect și în care a recunoscut că își dorește extrem de tare să aducă pe lume un copil.

Întrebată când ar vrea să devină mamă, cântăreața a povestit că ea și iubitul ei s-au gândit deja la lucrul acesta, au discutat și au ajuns la concluzia că nu este nevoie să aștepte prea mult timp. Ei vor ca în într-un an sau poate doi să devină părinți pentru ultima dată, ea nedorind să o prindă vârsta de 40 de ani fără a avea un copil.

De asemenea, frumoasa artistă a spus că ea își dorește mai mult să aibă o fetiță, în timp ce Edi Barbu ar vrea să devină tată de băiat. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor întâmpla fix în felul în care cei doi îndrăgostiți își doresc, dar cert este că planul este bine pus la punct.

„Mă văd și mai devreme, de ce să mai aștept atât, vrei să ajung la 40 de ani? Ne dorim într-un an, doi, să se întâmple lucrul ăsta. Este planul de scurtă durată.(...) Înclin spre fetiță. Dar vorba lui Edy, «fie ce o fi, băiat să fie»”, a declarat Alina Eremia, conform cancan.ro.

Zilele trecute, ea a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani și crede că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, pentru că lucrurile s-au așezat cum și-a dorit.

„Mă simt extraordinar. Mi se pare că este cea mai frumoasă etapă pe care eu am traversat-o și mă simt cel mai bine de până acum, în pielea mea. Pur și simplu simt că s-au așezat toate lucrurile și este un sentiment foarte fain când totul este aliniat: gândurile, acțiunile, felul în care mă simt, nu se mai contrazic între ele”, a mai zis ea, pentru ego.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---