Locale

Continuă arestarea preventivă pentru suspecții crimei de la Padina

schedule 20 feb. 2024, 16:29

Continuă arestarea preventivă pentru suspecții crimei de la Padina
Ajdin Kamber/Shutterstock
Suspecții tragediei de la Padina rămân în arest, după ce apelul lor a fost respins. Incidentul a implicat violență extremă și a rezultat în moartea unui bărbat.

Suspecții implicați în tragedia care a zguduit comunitatea montană Padina rămân în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Ploiești a respins contestațiile lor. Incidentul violent, soldat cu decesul unui bărbat de 41 de ani din Târgoviște, a avut loc în urma unei petreceri la Hotel Belmont, unde erau prezenți și artiști cunoscuți precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

În noaptea fatidică, un conflict spontan a escaladat, rezultând într-un act de violență extremă. Victima, căsătorită și tată a doi copii, a fost atacată cu o macetă în curtea hotelului. Agresorii, trei frați cu legături în lumea interlopă a Bucureștiului, au încercat să scape, dar eforturile lor de a evada au fost zadarnice, fiind capturați de autorități la scurt timp după comiterea faptelor.

Cei trei bărbați, cu vârste între 19 și 32 de ani, sunt asociați cu clanul Fabian, cunoscut pentru activități ilicite precum traficul de droguri, proxenetismul și cămătăria. Decizia instanței de a menține măsura arestării preventive vine în contextul în care comunitatea locală și opinia publică sunt în continuare șocate de brutalitatea evenimentelor.

Ancheta este în plină desfășurare, iar detaliile cazului continuă să fie analizate de autorități pentru a aduce la lumină toate circumstanțele care au condus la această tragedie. Serviciul de Medicină Legală a preluat corpul neînsuflețit al victimei pentru efectuarea necropsiei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---