Showbiz

Alina Eremia, pregătită de nunta cu Edi Barbu după șapte ani de relație: „O să fie cea mai frumoasă zi”

schedule 03 ian. 2024, 11:43

Alina Eremia, pregătită de nunta cu Edi Barbu după șapte ani de relație: „O să fie cea mai frumoasă zi”
Sursa foto: Instagram Alina Eremia

Alina Eremia este pregătită de nunta cu Edi Barbu, după șapte ani frumoși de relație pe care îi au și crede că aceea va fi cea mai frumoasă zi din viața lor. Ce a mai povestit artista!

Alina Eremia, pregătită să facă nuntă

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Barbu, de mai bine de șapte ani, iar acum este pregătită pentru a face următorul pas în relația lor. Vedeta a dat primele declarații despre căsătorie și a recunoscut că este foarte pregătită pentru a face pasul cel mare și crede că ziua nunții va fi cea mai frumoasă din viața lor. Artista și partenerul ei de viață au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor, el nefiind la fel de obișnuit cu camerele de filmat precum partenera sa de viață.

De curând, ea a oferit un interviu sincer și foarte interesant despre ceea ce urmează să se întâmple în viețile lor. Cei doi îndrăgostiți nu au început momentan pregătirile, dar știu încă de pe acum că vor avea parte de un eveniment de care se vor bucura și de care își vor aminti toată viața. Nu au idee când anume se va întâmpla lucrul acesta, dar un lucru știu sigur și anume că ambii își doresc aceleași lucruri pentru viitorul lor.

De asemenea, Alina Eremia a mărturisit că nu are niciun fel de scenariu în ceea ce privește nunta și nici nu vrea să impună vreun mod de a organiza, preferând să lase lucrurile să vină de la sine.



„Nu știu când se va întâmpla, amândoi ne dorim același lucru. Nunta în sine este doar o formalitate. O să se întâmple în viitorul apropiat, cât de apropiat… vedem. Nu am niciun fel de scenariu în ceea ce privește nunta și nici nu vreau să-i impun lui un anumit mod de a o organiza. O să fie cea mai frumoasă zi, cât timp avem oamenii de suflet lângă noi care să împărtășească bucuria noastră. Restul sunt detalii pe care le vom stabili atunci”, a declarat Alina Eremia, conform viva.ro.

Mai apoi, cântăreața a recunoscut că de când are animal de companie, i s-a activat simțul matern și își dorește un copil, doar că a amânat momentul, pentru că are foarte multe lucruri de făcut.

„De când îl am pe King (n.r. cățelul ei), pot spune că mi s-a activat simțul matern. Ne dorim un copil sau mai mulți, cum va vrea Dumnezeu. Am amânat momentul pentru că amândoi suntem workaholici și era complicat cu ritmul pe care îl avem, dar există loc pentru un membru nou în viețile noastre.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---