Showbiz

O echipă a ajuns înaintea Irinei Fodor în jocul pentru imunitate. Care a fost reacția sa: „Șoc! Tăiere de salariu”

schedule 30 oct. 2023, 11:26

O echipă a ajuns înaintea Irinei Fodor în jocul pentru imunitate. Care a fost reacția sa: „Șoc! Tăiere de salariu”
Sursa foto: YouTube America Express

Irina Fodor a dat detalii din spatele camerelor de filmat legate de America Express. La un moment dat, una dintre echipe a ajuns înaintea ei la jocul pentru imunitate, iar reacția ei legată de acest lucru nu a întârziat să apară, fiind și pentru prima dată când s-a întâmplat.

Irina Fodor, după ce una dintre echipe a ajuns înaintea sa la imunitate

Irina Fodor este prezentatoarea emisiunii America Express și chiar dacă pentru ea nu este la fel de complicat cum este pentru cele nouă echipe, a avut parte de niște provocări demne de ținut minte, pe ”Drumul Aurului”. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor s-a bucurat din plin de experiența acestui sezon și nu va uita niciodată prin ce a trecut, mai ales că locurile în care au ajuns nu erau deloc unele sigure, având în permanență nevoie de securitate.

Încă din prima ediție, toată lumea a fost instruită cum să reacționeze într-o situație critică, motiv pentru care frica a început să fie mai intensă, doar că din fericire niciunul dintre ei nu a pățit nimic.

O altă situație pe care Irina Fodor a trăit-o a fost cea în care una dintre echipe a ajuns înaintea sa, într-un joc pentru imunitate și a fost pentru prima dată când i s-a întâmplat lucrul acesta, în toate sezoanele. Vedeta a fost de-a dreptul impresionată de echipele care au acceptat să participe anul acesta la America Express, echipe pe care le-a descris ca fiind cele mai rapide de până acum. În spirit de glumă, prezentatoarea competiției de la Antena 1 a spus că totul s-a terminat cu o tăiere de salariu.

Irina Fodor a vorbit despre acest moment, direct pe pagina de Facebook a emisiunii, ceea ce i-a încântat pe fanii care sunt foarte curioși să afle de fiecare dată detalii semnificative din spatele camerelor de filmat, acestea fiind niște secvențe pe care nu le vor vedea pe micile ecrane.

„Sunt cei mai aprigi și rapizi concurenți în acest sezon. N-am mai văzut așa ceva, garantez. Este prima dată când o echipă ajunge înaintea mea la imunitate. Șoc! Tăiere de salariu, tot tacâmul!”, a povestit Irina Fodor, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---