Showbiz

Ce echipă a câștigat imunitatea în cea de-a șasea etapă de la America Express: „Avem de lămurit niște lucruri”

schedule 29 nov. 2023, 09:33

Ce echipă a câștigat imunitatea în cea de-a șasea etapă de la America Express: „Avem de lămurit niște lucruri”
Sursa foto: YouTube America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a adus imunitatea pentru una dintre echipe. Cine a reușit să o obțină și cine a ajuns pe ultimul loc!

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express

America Express îi pune pe concurenți în cele mai complicate situații și doar cei mai rapizi dintre ei se bucură de avantajele cursei respective. Seara trecută, cele șase echipe rămase în concurs au luptat pentru imunitatea mare, iar lupta nu a fost deloc una simplă, ci mai degrabă una care le-a dat mari bătăi de cap.

Cei care s-au clasat pe ultima poziție au fost Iulia Albu și Mike, care ca de fiecare dată nu au reușit să ajungă la un punct comun în timpul cursei, iar toate discuțiile în contradictoriu i-au dezavantajat. Aceștia nu au ajuns ultimii, dar faptul că nu au respectat una dintre probe nu i-a ajutat deloc, ceea ce a fost bine pentru celelalte echipe, pe motiv că ei nu mai reprezentau un pericol fiind pe ultimul loc și nu aveau nici măcar cea mai mică șansă la imunitate.

„Astăzi, nu numai timpul decide. Niște răspunsuri la câteva întrebări pe care trebuie să vi le adresez. Sunt foarte importante, așa că vă rog să fiți foarte, foarte atenți. (...) Știu că vă interesează în ce ordine ați ajuns, știu că vă interesează cine a luat de data aceasta imunitatea, dar avem de lămurit niște lucruri. Iulia și Mike, voi ați ajuns pe penultimul loc la mine, dar din punctul meu de vedere sunteți pe ultimul loc, pentru că nu ați respectat proba”, a zis Irina Fodor, la America Express.

Cele care au ajuns, de fapt, ultimele și totuși au obținut penultimul loc, doar că pentru rivalii lor nu au reușit să respecte regulile jocului au fost Ada Galeș și mama sa, Tony.

De asemenea, Vlad Huidu și Giulia nu s-au descurcat deloc bine, Laura Giurcanu și Sânziana Negru reușind să le-o ia în față tuturor și să se bucure de prima imunitate a celei de-a șasea etape din cadrul competiției de la Antena 1. Astfel, fetele au locul asigurat în următoarea etapă și nici nu pot fi votate în cursa pentru ultima șansă.

„Pe ultimul loc au venit Ada și Tony, dar acum vor fi pe penultimul loc. Înaintea Iuliei și a lui Mike, au ajuns la mine Romică și Cătălin (n.r. Țociu), Giulia și Vlad puțin înaintea lor, iar prima echipă care a ajuns la mine și a obținut imunitatea acestei etape, a șasea la număr, penultima etapă din Ecuador: Sânziana și Laura Giurcanu”, a mai zis Irina Fodor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---