Showbiz

Aris și Alexia Eram, uniți de experiența America Express. Ce a declarat concurenta despre fratele ei: „Ne iubeam, dar nu vorbeam atât de mult”

schedule 06 dec. 2023, 07:34

Aris și Alexia Eram, uniți de experiența America Express. Ce a declarat concurenta despre fratele ei: „Ne iubeam, dar nu vorbeam atât de mult”
Sursa foto: YouTube America Express

Experiența din emisiunea America Express fie unește oameni, fie îi îndepărtează, iar în cazul lui Aris și al Alexiei Eram a fost prima variantă. Ce a povestit concurenta despre relația cu fratele ei.

Aris și Alexia Eram, uniți în America Express

Decizia de a pleca în America Express alături de fratele ei nu a fost una simplă pentru Alexia Eram, pentru că la început nu era sigură de lucrul acesta. Înainte de concurs, ei nu erau atât de apropiați și chiar credea că nu se vor înțelege atât de bine, fiind foarte diferiți unul de celălalt, dar fix acest lucru i-a ajutat enorm și i-a adus în topul preferințelor celor din fața micilor ecrane.

Nimeni nu știa exact la ce să se aștepte din partea lor, mulți având o cu totul și cu totul altă părere despre ei, dar și-au dat seama că sunt niște copii educați, ambițioși și competitivi în egală măsură.

Alexia Eram a oferit recent un interviu în care a vorbit despre impactul pe care emisiunea America Express l-a avut asupra lor. Fiica Andreei Esca a spus că i-a unit această experiență, deoarece în trecut deși se iubeau ca frați, nu comunicau chiar atât de mult. În plus, au reușit să descopere multe lucruri unul despre celălalt, iar toate certurile pe care le-au avut nu au fost mare lucru, pentru că au fost ca între frați, iar supărarea le-a trecut foarte repede.

„Ne-a unit foarte mult această experiență de viață în primul rând. Înainte eram, normal eram frați, ne iubeam, dar nu vorbeam atât de mult, nu comunicam atât de mult și această experiență ne-a ajutat să fim un pic mai uniți și să descoperim lucruri unul despre celălalt. Toate certurile pe care le vedeți, toate sunt pe cameră. Nu a fost un moment în care să spunem gata. Suntem amândoi foarte competitivi și foarte ambițioși, mai ales eu, dar da, avem certuri, sunt certuri între frați (...) Chiar a fost un partener foarte bun și cred că a fost cea mai bună alegere să merg cu el”, a declarat Alexia Eram, pentru XNS.

La final, a zis că este foarte greu în concurs pentru cupluri, iar pe ei i-a ajutat faptul că au decis să plece împreună pe „Drumul Soarelui”, dar consideră că ar fi făcut o echipă la fel de bună și cu partenerul ei de viață, Mario Fresh.

„Nu știu ce să zic. Cred că este foarte greu acolo pentru un cuplu, este foarte mult psihic și cred că mult mai bine este să fii cu un frate, de exemplu, cu care poți să te cerți, pentru că știi că orice s-ar întâmpla, tot fratele tău rămâne, dar cu siguranță aș fi făcut o echipă la fel de bună și cu Mario”, a mai zis concurenta de la America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---