Showbiz

Aris Eram și Laura Giurcanu și-au declarat iubirea în America Express. Ce s-a întâmplat în timpul unei curse

schedule 30 oct. 2023, 07:37

Aris Eram și Laura Giurcanu și-au declarat iubirea în America Express. Ce s-a întâmplat în timpul unei curse
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Aris Eram și Laura Giurcanu și-au declarat iubirea în America Express, în timpul unei curse. Cum a decurs schimbul de replici dintre ei.

Aris Eram și Laura Giurcanu, declarație de iubire în America Express

În urmă cu doar câteva zile, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprunși sărutându-se în mașina concurentei de la America Express, după ce înainte au ieșit într-un local din Capitală. Cei doi nu au avut nimic de comentat despre imaginile cu pricina, dar schimbul de replici pe care l-au avut în cadrul ediției de pe 29 octombrie a emisunii de la Antena 1 le-a dat și mai mult de gândit fanilor. Aceștia și-au dat repede seama că totul a pornit din cadrul competiției, ci nu după revenirea în țară.

Echipele formate din Aris și Alexia Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt două dintre cele mai puternice din concurs, iar în în cea mai recentă ediție, acestea s-au întâlnit pe traseu, în timpul unei curs. Fiecare își dorea să fie în fața celeilalte, iar schimbul lot de replici a atras imediat atenția. Toți cei patru concurenți, aflați foarte aproape unii de alții, s-au amuzat copios pe seama situației, iar mașina fraților Eram s-a mișcat ceva mai repede și a reușit să o depășească pe cealalta.

„Parcă voiați imunitatea mică, nu aia mare”,a spus Alexia Eram.
„Vă iubim! Dar nu atât de mult încât să vă lăsăm să treceți”, a fost răspunsul rivalelor.
„Și eu te iubesc!”, a zis Aris Eram, la rândul lui.

Fiica Andreei Esca a fost conștientă că ele s-au supărat foarte tare din acest motiv, dar în același timp fiind o competiție, își doreau să ajungă în fața lor. Este doar un joc, își doreau la rândul lor să câștige jocul de imunitate și tocmai de aceea au procedat așa.

„Cred că Laura și cu Sânziana au fost foarte supărate pe noi. Din păcate, ăsta este jocul. Și noi vrem imunitate mare”, a zis după aceea Alexia Eram.

Cea care a avut ceva de comentat în urma întâlnirii lor pe traseu a fost Sânziana Negru care s-a enervat foarte tare, dar care se simțea totodată neputincioasă.

„Frustrare! Am simțit foarte multă frustrare, nervi, neputință. Ei au dispărut instant, nu-i mai vedeam!”, a afirmat Sânziana Negru.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---