Showbiz

Ceartă la America Express. Laura și Sânziana, atac dur la adresa Alexiei Eram: „Le este frică de noi”

schedule 20 dec. 2023, 09:40

Ceartă la America Express. Laura și Sânziana, atac dur la adresa Alexiei Eram: „Le este frică de noi”
Sursa foto: YouTube America Express

A avut loc o ceartă de zile mari la America Express, între echipa formată din Laura Giuurcanu și Sânziana Negru și Alexia Eram. Care a fost reacția lui Mario Fresh.

Laura și Sânziana, atac dur la adresa Alexiei Eram

Laura Giurcanu și Sânziana Buruiană au fost cele care au câștigat jocul de amuletă, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express. Ceea ce înseamnă că tot ele au fost și cele care au stabilit ordinea în care au plecat concurenții, iar pe ultimul loc i-au pus Aris și Alexia Eram, moment în care toată lumea a rămas mască. Nimeni nu se aștepta la lucrul acesta, mai ales că ei s-au înțeles mereu foarte bine și că Aris și Alexia Eram nu le-au pus niciodată să plece ultimele în cursă, deși ar fi putut să o facă.

Alexia Eram s-a abținut cât de tare s-a putut, dar după ce s-au închis camerele a simțit nevoia să le spună ceva celor pe care le considera prietenele sale. Nu i s-au părut deloc în regulă felul în care au procedat, dar știe că ea și fratele ei formează o echipă de care fetele se tem, tocmai de aici și decizia dură.

”Am zis că ne vedem pe traseu pentru că, dacă ne pun pe ultimul loc, înseamnă că le este frică de noi și că suntem o echipă destul de bună. Ok, o să ne vedem pe traseu, dacă așa vor să o joace. Pe mine m-a enervat pentru că le consideram prietenele mele și eu nu fac așa. Eu când zic că nu o să te pun niciodată pe ultimul loc sau nu o să te votez, chiar așa o să fac”, a zis Alexia Eram, la America Express.

Când Iubita lui Mario Fresh le-a zis că o se vadă pe traseu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au aprins și au avut ceva de zis, cea din urmă dând de înțeles că ea nu are prieteni în concurs.

„Da, suntem prieteni acasă. Dar aici, când suntem atât de aproape de final, aici este strategie și fiecare vrea să ajungă în finală”, a zis Sânziana Negru.

Cearta a continuat și în spatele camerelor de filmat, ba chiar și în mediul online, unde Mario Fresh a postat o imagine pe seama cărora internauții s-au amuzat foarte tare.

Sursa foto (c): Mario Fresh/Threads

„Lasă-mă, Sânziana. Tot timpul când cineva încearcă să scoată ceva de la tine sau ești supărată, încerci să inversezi lucrurile ca să pari tot timpul ok. Amândouă! Voi sunteți „îngerii””, a zis Alexia.
„Da, scuză-mă că sunt un om foarte răbdător și calm și nu sunt o isterică răsfățată”, i-a zis Sânziana Negru.
”Nu dragă, noi suntem oameni mai buni decât tine. Eu chiar cred real că suntem oameni mai buni decât ea”, a afirmat după Laura Giurcanu.
”Nu sunt ipocrită, am zis că acesta este doar în joc, dar nu mă așteptam absolut deloc să ne pună pe ultimul loc. Eu niciodată nu îmi pun prietenii pe ultimul loc”, a mai spus Alexia.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---