Showbiz

Iulia Albu și Mike, o nouă ceartă în America Express. De la ce a pornit scandalul: „Eu nu sunt o javră care...”

schedule 27 nov. 2023, 09:03

Iulia Albu și Mike, o nouă ceartă în America Express. De la ce a pornit scandalul: „Eu nu sunt o javră care...”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu și Mike au avut o nouă ceartă pe „Drumul Soarelui” de la America Express. De la ce a pornit întrega discuție de data aceasta. 

Iulia Albu și Mike, o nouă ceartă pe „Drumul Soarelui”

Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, le-au atras atenția fanilor emisiunii America Express, încă din primele ediții. Din nefericire, telespectatorii nu și-au făcut, încă de pe atunci, o părere bună despre cei doi îndrăgostiți care au continuat să se certe ca la ușa cortului pe „Drumul Soarelui”.

Probele dificile pe care le au de dus la bun sfârșit în cadrul competiției le pun serios la încercare răbdarea, dar și relația, pentru că ajung să se jignească, să se comporte urât unul cu celălalt, iar cel mai mult a fost criticat Mike, pe care oamenii nu îl au deloc la suflet.

Nici ediția de seara trecută nu a fost una în care cei doi soți să se înțeleagă, pentru că în cursă au început să se certe din nou, iar la un moment dat, criticul de modă a răbufnit și a făcut mai multe afirmații dure. Căruciorul pe care el trebuia să îl care era foarte greu, motiv pentru care s-a oprit în drum, iar partenera sa a avut câteva minute în care a simțit că nu mai poate și i-a aruncat cuvinte dure.



Concurenta de la America Express nu a fost de acord cu faptul că Mike se oprise și blocase drumul și crede că dacă ar fi lucrat în echipă, nu ar mai fi pierdut atât de mult timp, moment în care a luat foc și a făcut câteva afirmații care l-au scos din sărite imediat pe soțul ei. Chiar dacă nu este pentru prima dată când își spun cuvinte dure, în acest punct al competiției, asta îi afectează, deoarece pierd foarte mult timp.

”Cum să treci cu nebunia aia printre toate tarabele alea? El începe să se enerveze. Trag dar nu cu foarte mare suport. Ne luăm penalizare. Suie-te pe el și termină. Am discutat ceva dimineață, nu te ții deloc. Nici nu mă interesează. Dă la o parte să treacă mașinile măcar. Îl dau eu la o parte, că eu nu sunt o javră care să blocheze drumul”, a zis Iulia Albu, în timpul emisiunii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---